Cazorla Rodríguez, Bertran


Tags: Cultura
Cazorla Rodríguez, Bertran

Barcelona, 1984

És politòleg i periodista. Fill del Prat de Llobregat, va marxar a cursar la llicenciatura de Ciències Polítiques, Història Moderna i Contemporània i Economia Política a Freiburg, Alemanya. Més tard, va fer el màster de Periodisme d'El País i la UAM a Madrid. Ha estat becari de la Fundació Heinrich Boll de Berlín i de la Fundació Escuela de Periodismo. Ha exercit a la redacció de Barcelona d'El País; com a corresponsal al Baix Llobregat i L'Hospitalet de l'Agència Catalana de Notícies i com a col·laborador del setmanari de comunicació Directa.

Al Prat col·labora com a tertulià habitual a la ràdio municipal i va ser membre del grup fundador del diari La Riuada. També ha estat actiu al grup de teatre Kaddish i a l'AEiG Anton Vilà. Al Cèntric, va conduir i presentar el projecte Kosmopolis 2011.

(Informació revisada per l'autor)

Obra publicada
  • Federalisme i estat plurinacional : una parella inseparable? : conceptes i mecanismes institucionals per a l’organització territorial d’una societat plural des de la radicalitat democràtica. Barcelona: Fundació Nous Horitzons, DL 2006.