Camps i Boy, Josep


Tags: Cultura
Camps i Boy, Josep

El Prat de Llobregat, 1962

És historiador i està molt vinculat a la vida política i social local. La seva primera aportació al panorama literari pratenc el trobem al Costumari popular del Prat de Llobregat.Va participar en la redacció del llibre coral, El Nucli Antic escriu (1998) amb l'article “D'excursió per la platja”.

És l'autor de la historiografia local ”Els anys republicans”, publicada al butlletí El Mosquit Republicà(1993-2011). Escriu cròniques i articles i col·labora també amb entitats i actes del Prat, com els premis honorífics Alcalde Josep Gibert, dels quals n'ha glossat els guardonats, Associació de Veïns i Comerciants del carrer Ferran Puig (2011) i Colla de Diables (2013).

(Informació revisada per l’autor)

Obra publicada
  • Costumari popular del Prat de Llobregat: recull costumari de Catalunya amb referències locals: la festa major. El Prat : Ajuntament del Prat. Regidoria d’Ensenyament, 1988.
  • Costumari popular del Prat de Llobregat :recull costumari de Catalunya amb referències locals: solstici d’estiu. El Prat : Ajuntament del Prat. Regidoria d’Ensenyament, 1988.