Agramunt Calvet, Helena


Tags: Cultura
Agramunt Calvet, Helena

Prat de Llobregat, 1958

Va estudiar Medicina, Psicologia, Filologia Hispànica i també es va interessar en la pintura. Posseeix una elevada especialització en programes i accions sobre gestió i resolució de conflictes, així com processos de “coaching” individuals. Ha treballat en diferents camps: va exercir de mestra de català i de terapeuta, va treballar en diferents consultories sent responsable per Espanya i Portugal de Wilson Learning, per posteriorment passar a ser directora a Quark Formación. Va ser sòcia fundadora de RC Consultores Asociados i Factoría de Ideas, així com col·laboradorade Crestcom Internacional.

En el camp de la docència pública, Helena és directora del postgrau d’Habilitats Directives a la Universitat Politècnica de Catalunya i generadora de continguts del programa de Resolució de Conflictes de la Universitat Oberta de Catalunya, així com responsable del mòdul de negociació i resolució de Conflictes del Màster de Lideratge de la Universitat de Lleida. A més, és professora a les universitats de Barcelona, de la Politècnica de Catalunya i de Girona i és autora de diversos articles sobre comunicació i lideratge en diferents publicacions empresarials.

Ha estat cofundadora i membre del Comitè Executiu de la Fundació Consultores sin Fronteras i en l’actualitat és presidenta de l’Associació per la dignitat Mil·lenia. Helena és membre actiu de l’Associació Integral Espanyola i de FUNDE (Dones empresàries i executives). Pel que fa a la seva afició per la pintura, la seva obra ha tingut molt bona acceptació brindant-li l'oportunitat d'exposar-la en importants galeries.

Obra publicada
  • Circuits administratius : simplificació i eficiència per a l'e-administració / Antoni Puig-Pey i Saurí, Pere Guiu i Rius, Helena Agramunt i Calvet. València: Associació d’Arxivers Valencians: Tiravol, 2010.
  • Un misterio frente a tus narices: acerca de la habilidad de crear conflictos para eludir responsabilidades. Capellades: Empresa Activa, 2009. 
  • Circuit administratius: disseny i millora / Antoni Puig-Pey i Saurí, Pere Guiu i Rius, Helena Agramunt i Calvet. València: Associació d’Arxivers Valencians: Tiravol, 2008.
  • Incompletas vidas de una. El Prat de Llobregat: Rúbrica, 2007.
  • Gestión y organización de la producción II [Recurs electrònic]. Barcelona: Universitat Oberta de Catalunya, Fundació Politècnica de Catalunya, 2004. 
  • Gestión y organización de la producción II [Recurs electrònic]. Barcelona: Universitat Oberta de Catalunya, Fundació Politècnica de Catalunya, 2003. 
  • Implantació de millores en la gestió dels circuits administratius : opuscle post-curs / coordinador del curs: Antoni Puig-Pey i Saurí ; amb la col·laboració de: Helena Agramunt i Calvet, Pere Guiu i Rius. Barcelona: Associació d’Arxivers de Catalunya, 2003. 
  • Gestión y organización de la producción II. Barcelona: Universitat Oberta de Catalunya, Fundació Politècnica de Catalunya, 2001.