Calendari del delta del Llobregat

Calendari del Delta de Llobregat

Enguany, el calendari està dedicat a celebrar l’aniversari de la seva primera edició l’any 1992 i que, per tant, s'ha titulat 30 anys amb la biodiversitat del delta del Llobregat. Recopila una selecció d'imatges d’algunes de les 29 edicions anteriors. Amb aquesta edició, el calendari arriba al seu punt final com a producte imprès tot i que continuarà en format digital.

 

El calendari del Delta, una col·lecció d'imatges excel·lents

L'any 1992, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat va iniciar l'edició del calendari. Aquell any encara no s'havien sanejat les aigües ni les platges, els canals i el riu eren clavegueres a cel obert; no existien espais naturals visitables, ja que la majoria continuaven en mans privades i hi havia grans incerteses sobre la seva supervivència. Calia, per tant, desvetllar l'interès públic sobre la importància dels valors naturals del delta del Llobregat i estimular-ne la valoració social i la conservació. 

El calendari, editat ininterrompudament des d'aleshores, ha contribuït a aquests objectius, tot llegant-nos una col·lecció d'imatges excel·lents que demostren que el Delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible.  

Si sou col·leccionistes del calendari del Delta i us falta el d'algun any, podeu enviar un correu electrònic a mediambient@elprat.cat i us els farem arribar