Com arribar-hi?

A peu o en bicicleta, seguint el camí per a vianants o el carril bici que connecta el nucli urbà amb la platja. Al llarg de la platja hi ha diverses zones d’aparcament per a bicicletes i també un BICIBOX.

Nou servei d'aparcament de bicicletes vigilat i gratuït

Si veniu en bicicleta a la platja del Prat contribuïu a la mobilitat sostenible, us estalvieu els problemes de trànsit i podeu gaudir d’un agradable passeig ja que hi ha un carril bici pavimentat de 3,7 km que connecta la platja amb el nucli urbà. Perquè només hagueu de preocupar-vos de gaudir del dia de platja oferim un servei gratuït d’aparcament vigilat per a bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal (VMP). Es tracta d’una modalitat de lliurament en consigna: quan arribis al pàrquing faràs entrega de la teva bicicleta o VMP, l’identifiquem i rebràs una polsera numerada com a resguard. Quan acabis la teva visita, podràs retirar la bicicleta lliurant la polsera. Així de fàcil!

Del 25 de juny al 30 d’agost, de 10:00 a 18:00 h.

És molt important ser puntual en la recollida, en cas contrari, la bicileta no es  podrà recollir fins a l'inici del servei el dia següent.

Existeixen diferentes itineraris depenent de la zona en què us trobeu o per on hageu entrat al Prat si veniu d’alguna altre població. L’inici dels carrils bici que us porten a la platja comencen a la intersecció de l’avinguda Onze de Setembre amb la Carretera de la Bunyola o amb la Carretera de la Platja, tot i que també podeu incorporar-vos al carril més endavant si veniu pels horts o pel camí del riu o des d'altres punts del territori.

Es permetrà deixar objectes relacionats amb la bicicleta o el VMP (cadenats, cascos, llums, alforges, remolcs, cadiretes per als nens/es….).

Les àrees d'aparcament estaran vigilades i només hi tindrà accés el personal de l'aparcament (ja que funciona com una consigna). Malgrat això, recomanem portar sempre els teus propis mitjans de seguretat. El pàrquing vigilat és limitat i es podria donar el cas que quan arribis, el servei estigui complet. 

Si no arribes a temps, dins dels horaris establerts, assegurarem la teva bicicleta/VMP i seràs el responsable de retirar-la i abonar el pagament dels costos de gestió, transport i emmagatzematge si n’en derivessin.

Vés amb compte! No perdis la polsera. En cas que et despistis, posa’t en contacte immediatament amb el personal i farem tot el possible per gestionar el contratemps. Et recomanem que una vegada et lliurem la polsera te la posis al canell, es gairebé indestructible! 

En transport públic, agafant l'autobús PR3 o l’autobús Platja-Exprés. Opcions disponibles només a l’estiu.

 

LÍNIA PR3

Des del 8 de juny funciona tots els dies de la setmana, amb freqüències de pas de 20 minuts

Des de l’estació:

primera sortida a les 8.00h*

darrera sortida a les 20.30h

Des de la platja:

primera sortida 9.15h

darrera sortida a les 21.15h

Veure recorregut

 

LÍNIA PLATJA EXPRÉS

Des del 13 de juny funciona tots els dissabtes, diumenges i festius de juny, juliol i agost, amb freqüències de pas de 30 minuts

Des de l’estació:

primera sortida a les 9.05 h

darrera sortida 20.35 h

Des de la platja:

primera sortida 9.35 h

darrera sortida 21.05h

 

 

A la platja hi ha habilitats diversos espais d'aparcament. A la temporada d’estiu són espais de zona verda, gratuïts per als residents al Prat, sempre que els seus vehicles portin el distintiu visible.

Aquest 2020, i a causa de la situació sanitària, s'ha reduït l'aforament d'aparcament. Amb aquesta mesura, s'eviten aglomeracions i es garanteix el manteniment de la distància física durant el gaudi de la platja. Així mateix, es potencien altres mitjans de transport, com la bicicleta (per a les quals s'instal·larà properament un aparcament vigilat) o el transport públic (que s'ha reforçat), i es prioritza la mobilitat de proximitat.

La platja del Prat

La platja del Prat és un espai que conjuga la conservació ambiental i l’ús ciutadà.