Programa SOS Mentoring d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses

L’Ajuntament del Prat de Llobregat s’ha sumat a una nova iniciativa per lluitar contra la crisi derivada de la COVID19. Es tracta de l’anomenat SOS Mentoring, un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 400 mentors voluntaris.

 

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar correctament la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla d’acció per a fer front a la crisi derivada del Covid-19.

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en la implementació de SOS Mentoring, fomentant la participació de les empreses del territori, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l’ocupació. Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a elpratempren@elprat.cat o trucar al 93 478 68 78

 

Si voleu rebre més informació podeu trucar al Centre de Promoció Econòmica al telèfon 93 478  68 78 o al correu electrònic elpratempren@elprat.cat.