Taller d’informàtica bàsica

Objectiu del projecte

La Fundació Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre del Prat de Llobregat dedicada a promoure i fomentar la integració social efectiva de les persones amb discapacitat a través de la creació d'ocupació, la inserció laboral, la prestació de serveis de teràpia ocupacional, així com a través de la creació, la participació i la promoció d'activitats que afavoreixen i milloren l'autodeterminació, l'autonomia personal, la competència social, la plena capacitat d'obrar i la felicitat objectiva de les persones amb discapacitat que, com a treballadores o usuàries, formen part del nostre projecte.

El Centre Ocupacional de l’entitat desenvolupa diferents serveis. Un d’ells és un taller d’informàtica bàsica per a persones amb discapacitat intel·lectual, en què es mira de cercar a la xarxa les seves preferències i com usar les eines d’Internet.

L’objectiu és l’aprenentatge d’eines interactives (jocs), programes bàsics (correu electrònic per enviar-ne a familiars), cerca de cançons preferides a YouTube, etc.

El taller s’adreça a les persones del Servei Ocupacional d’Inserció (persones amb discapacitat amb necessitats de suport limitat) així com també del Servei de Teràpia Ocupacional (amb necessitats de suport limitat i extens).

Entitat organitzadora

Fundació Rubricatus.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Suport a l’equip de monitors que condueix els tallers.

La persona voluntària pot col·laborar qualsevol dels dies que es desenvolupa el taller.

  • Dimarts: de 15 a 17 h, setmanalment (per a Servei de Teràpia Ocupacional amb suport limitat).

A qui s’adreça?

Qualsevol persona amb coneixements bàsics d’Internet i ofimàtica i que tingui la inquietud de col·laborar en un projecte de suport a l’autonomia de les persones amb discapacitat.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Entitats relacionades

Fundació Rubricatus

C. de Girona 0010-0012
Tel: 934784629 | Web | Mail | Twitter | Facebook

Altres propostes per fer voluntariat

Lliga Reumatològica

Ajudeu a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties reumàtiques.

Taller de ball adaptat

Compartiu aquest espai d’oci i benestar amb persones amb diversitat funcional.

VBellesa Activa

El programa VBellesa Activa acompanya les persones més grans en el seu dia a dia.

Voluntariat al projecte Antenes

Acompanya persones que viuen en situació de soledat no desitjada .