Sortides de cap de setmana

Objectiu del projecte

El Club Esportiu Estany La Magarola és una associació sense ànim de lucre referent en l'àmbit nacional en assistència i integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.

Des de l’any 2001 el nostre grup d'esportistes amb discapacitat intel·lectual forma el Club Esportiu Estany La Magarola amb l'objectiu de treballar per al desenvolupament i la integració dels seus membres en la societat, ja que el desenvolupament psicomotriu de les persones amb discapacitat ajuda, en primer lloc, a millorar l'autoconcepte i el nivell d'autoestima. Les famílies, els amics i amigues i els associats i associades formen part indispensable dels èxits assolits fins avui.

L’entitat cerca voluntaris i voluntàries per donar suport al seu programa d’oci i lleure, que consisteix a fer sortides en cap de setmana de quatre hores quinzenals. La finalitat és que les persones amb discapacitat puguin descobrir les seves capacitats, separades de la família i en un espai on puguin manifestar els gustos i les preferències que tenen o senten.

Les activitats són molt diverses: fer sortides lúdiques al cinema, menjar a restaurants, anar a la discoteca, fer visites culturals a museus i edificis diversos, participar de festes populars, fer viatges de cap de setmana i sortides de vacances a diferents punts de la nostra geografia, etc.

Entitat organitzadora

Club Esportiu Estany La Magarola.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Acompanyar l’equip de persones que fan aquestes sortides de cap de setmana, establir-hi una relació igualitària i donar suport als professionals.

La dedicació és de dos caps de setmana al mes, en sortides d’una durada aproximada de quatre hores.

A qui s’adreça?

Persones amb sensibilitat social, amb temps disponible, bàsicament en caps de setmana, majors de 18 anys i amb capacitat per animar i donar el suport necessari als usuaris i usuàries del grup.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Altres propostes per fer voluntariat

Lliga Reumatològica

Ajudeu a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties reumàtiques.

VBellesa Activa

El programa VBellesa Activa acompanya les persones més grans en el seu dia a dia.

WhatsApp i gent gran

Amb la vostra ajuda, és possible!

11a edició del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya

Participa de la 11a Edició del Gran Recapte d'Aliments de Catalunya.