El Racó digital

Objectiu del projecte 

Des del programa de Gent Gran de l'Ajuntament del Prat es pretén millorar la qualitat de vida de les persones grans mitjançant una proposta d'activitats de manteniment físic, psíquic i relacional com tallers, sortides culturals, caminades, xerrades, balls, etc.

Per fer-ho, es compta amb la col·laboració d'Esport 3, una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis al col·lectiu de gent gran. Adapta accions quotidianes a les seves necessitats per tal que portin una vida activa, gaudeixin de moments d’alegria i felicitat i trobin el seu lloc i la seva funció dins la societat.

Esport 3 s'encarrega de gestionar el Punt de la Gent Gran de Cases d'en Puig i el Casal Municipal de Gent Gran El Remolar, on té lloc aquest projecte d’alfabetització tecnològica. Per això, l’Ajuntament i Esport 3 fan una crida a persones que vulguin col·laborar a millorar l’autonomia tecnològica de la gent gran.

Aquest és un taller on els usuaris/es poden consultar els seus dubtes relacionats amb la informàtica bàsica i també els telèfons mòbils. No és un taller que segueixi un temari específic, són els usuaris/es els que decideixen què volen aprendre o reforçar.

Entitat organitzadora

Esport 3. Lleure i Gent Gran.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Els voluntaris/es, juntament amb un dinamitzador/a, ajudaran a resoldre els dubtes que tinguin els usuaris/es que vagin al taller.

Tothom que ho vulgui hi pot anar els dimarts de 10 a 11:30h. No cal inscripció prèvia.

El taller es duu a terme a l’aula d’informàtica del Centre Cívic Jardins de la Pau.

A qui s’adreça?

Busquem un voluntari/a amb coneixements bàsics d’informàtica, pacient i amb ganes d’ajudar.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Equipaments

Altres propostes per fer voluntariat