Col·labora a la 5a Mitja Marató del Prat

Objectiu del projecte

Un any més, arriba la Mitja MArató del Prat de la mà de l'associació Pratenc Associació d'Atletisme amb el suport del departament d'Esports de l'Ajuntament del Prat.

El proper 5 de novembre, els carrers de la nostra ciutat viuran una jornada festiva i esportiva,  amb el desenvolupament de La Mitja del Prat, prova que arriba a la seva 5a edició i busca consolidar-se entre les millors curses del calendari català.

Des de el club Pratenc Associació Atletisme, organitzador de la prova, ens demanen que us fem una crida  per ajudar a garantir el bon funcionament de la prova, a fi de que informeu als vostres associats que fan falta voluntaris, (majors de 16 anys) especialment  pel control del circuit.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

El temps estimat de la col·laboració s’estima entre 3-4 hores del matí del diumenge, i el Club en agraïment per la col·laboració us ofereix una “bossa del corredor” i esmorzar (entrepà + beguda).

A qui s’adreça?

Persones interessades en donar suport a un esdeveniment esportiu. 

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Entitat organitadora

Pratenc Associació d'Atletisme

C. de Frederica Montseny [Complex esportiu Sagnier] 0002-0008
Tel: 934785723 | Web | Mail | Twitter

També et pot interessar

Club Esport Jove

Abonament pensat per oferir al jovent accés a l’esport a un preu assequible.

Oficina Municipal d'Esports

Oficina Municipal d'Esports

Voluntariat al CRAM

Contribuïu a la preservació del medi marí.