Classes de castellà

Objectiu del projecte

El Centre de Promoció Social Francesc Palau és una  associació privada sense ànim de lucre en què s’atenen persones de diferents edats i situacions. Es prioritza la promoció de la dona i l'atenció d'aquelles persones amb més risc d'exclusió social.

El Centre s’organitza i actua des del voluntariat, ja que és una bona manera d’entendre i potenciar la solidaritat i la participació de tothom en la millora de les estructures socials.

 

A través d'aquest projecte es pretén donar a conèixer la llengua castellana a persones immigrades perquè puguin integrar-se millor en la comunitat. Aprendre vocabulari, practicar la llengua castellana i alguns casos oferir alfabetització bàsica a aquelles persones no alfabetitzades al seu país d'origen. Promoure el coneixement de la cultura i costums autòctons per aconseguir una millor interrelació amb els conciutadans. Construir un espai per compartir les tradicions i costums de les diferents cultures que conviuen a aquest taller, donant valor al coneixement de l’altre com a pas cap a la integració. Motivar la participació a diferents activitats organitzades pel Centre o al municipi.

Entitat organitzadora

Centre de Promció Francesc Palau

Activitats:

  • Formació per a l’aprenentatge del castellà combinat amb alfabetització instrumental bàsica.
  • Coneixement de l’entorn, tant del propi municipi, com de Catalunya.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

  • Donar classes de castellà
  • Coordinació amb l'equip de formadors i la responsable del projecte.

A qui s’adreça?

  • Persona adulta i responsable que es pugui comprometre del 28 de juny al 29 de juliol. 
  • Persona amb formació universitària o assimilable per a la tasca a realitzar.

Horari:

  • matins, de dilluns a divendres (dies i hores a determinar segons disponibilitat)

 

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.