Objectiu del Projecte

Àvies Mentores vol ser un projecte de referència de mentoria social centrat en l’atenció a mares joves o embarassades i/o en risc d’exclusió social i, els seus fills, des d’una perspectiva de suport emocional i psicosocial a la dona i l’infant.
Les àvies mentores són dones voluntàries a partir de 50 anys amb trajectòries de vida en el món de l’educació i/o la maternitat. Aquestes dones esdevenen un adult referent positiu, capaç d’acompanyar la persona jove en el seu creixement personal, individual i social, com a referent positiu per dotar d’eines cap a una marentalitat positiva i sempre amb la saviesa i la prudències pròpies de l’experiència vital. Rebran una formació inicial en mentoria.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Compromís de participació en la formació inicial de mentoria (online), i fer durant uns mesos en l’acompanyament de la jove amb un dedicació setmanal/quinzenal de 2 hores/setmana, segons disponibilitats.

Acció voluntària: Presencial individual
Dates: Novembre 2020 – Març 2021

A qui s'adreça?

A dones voluntàries a partir de 50 anys amb trajectòries de vida en el món de l’educació i/o la maternitat.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600),o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Entitat organitzadora

Fundació Catalana de l'Esplai

C. del Riu Anoia 0042-0054
Tel: 934747474 | Web | Mail | Twitter | Facebook

També et pot interessar

Reforç escolar

Doneu suport al procés educatiu d’infants i preadolescents.

Noves tecnologies al Punt Òmnia

Ajudeu a fer que la informàtica i les noves tecnologies siguin fàcils per a tothom.