41a Cursa Popular del Prat

Cursa popular del Prat

Objectiu del projecte

El diumenge dia 25 de setembre se celebra la 41a Cursa Popular del Prat i es necessiten persones voluntàries per a poder desenvolupar l’acte.

La cursa popular del Prat és l'acte esportiu més important i amb més participació del municipi; se celebra dins del marc de la Festa Major del Prat de Llobregat en una jornada festiva que té l'esport com a protagonista i en què tots esteu convidats a participar.  

Per tal de garantir un bon funcionament de la cursa hi ha persones que puntualment col·laboren de manera voluntària amb l'Ajuntament del Prat de Llobregat i la Guàrdia Urbana en l'organització de la cursa.

Entitat organitzadora

Secció d’Esports de l’Ajuntament del Prat.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

  • Controlar les cruïlles.
  • Tenir cura dels avituallaments.
  • Entregar els dorsals.
  • Entregar els obsequis.

La cursa se celebra el diumenge 25 de setembre, de 9 a 11:30h aproximadament. El punt de trobada és, a les 8:30h, a les grades d’atletisme del CEM Sagnier. Les persones voluntàries tindran samarreta, entrepà i beguda al bar de CEM sagnier al finalitzar l’acte.

A qui s’adreça?

Qualsevol persona interessada a participar en un esdeveniment esportiu i que sigui major de 16 anys.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600), o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.