11a edició del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya

Objectiu del projecte

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

En aquesta 11a Edició i sota el lema “Suma't al Gran Recapte”,  s’organitza una recollida d'aliments arreu de Catalunya, i al Prat en concret, a diferents supermercats de la ciutat.

Per fer-ho possible, des del Gran recapte es demana la col·laboració de persones voluntàries que realitzen aquest servei a la comunitat des d'una vocació social i comunitària. El Gran Recapte d'Aliments el 2018 ha recollit 4.310.000 kg en més de 2.926 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 28.313 persones voluntàries. Esperem poder comptar per a l'edició del 2019 novament amb la necessària col·laboració dels voluntaris i donants per tornar a donar suport als més necessitats dels nostre entorn. Aquest any es necessitarà la col·laboració de les persones voluntàries els dies 22 i 23 de novembre.

De manera molt senzilla podeu fer les inscripcions individuals clicant aquí.

Trobareu més informació sobre el projecte del Gran Recapte a aquest enllaç. 

Tasca i dedicació de la persona voluntària

  • Fes-te voluntari: els voluntaris hauran de cobrir un torn de 3h/4h durant els dies de recapte, al punt de recollida que hagin triat. Dedicació en torns de matí i tarda durant els dies 22 i 23 de novembre.
  • Fest-te coordinador: els coordinadors hauran de contactar i gestionar l'equip de voluntaris (2-5 persones per torn), durant els dies 22 i 23 de novembre, al punt de recollida que hagin triat.

A qui s’adreça?

Persones amb ganes de col·laborar en la solidaritat entre els veïns i les veïnes del Prat, i de tot el territori, per a cobrir les seves necessitats alimentàries.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig

Punt de Voluntariat

Espai d’informació i orientació per a entitats i ciutadania en matèria de voluntariat.