Inscripcions per a la 18a Mostra d'Entitats del Prat

La Mostra d'Entitats, punt de trobada del teixit associatiu del Prat.

La Mostra d'Entitats del Prat és la oportunitat per conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix la ciutat. Durant aquells dies es poden conèixer totes les entitats que estan a la mostra, i en més profunditat els diferents projectes que desenvolupen. Entitats dels àmbits cultural, social i esportiu ofereixen durant els dies de la Mostra una gran varietat d'activitats amb l'objectiu de fer visible la feina que realitzen dia a dia.

Com cada any, us animem a participar-hi i a implicar-vos en la preparació de la Mostra als plenaris i a les comissions de treball. Donat el context actual, la mostra no es podrà portar a terme exactament igual que anys anteriors.

Aquest any, apostem per un format on line, que compleixi amb els mateixos objectius de sempre, ser un espai de trobada, descoberta i coneixement de les entitats del Prat. Hi treballarem per a que aquesta nova edició sigui igual de potent que les altres i alhora segura per a totes les persones participants i visitants. 

El procés d’inscripció comença el 29 de juliol i finalitza el 16 de setembre. Les entitats que vulgueu participar haureu d'omplir el formulari que trobareu més avall.

A mesura que avanci la preparació de la Mostra anirem posant informació al web. Si teniu dubtes, us podreu adreçar al correu electrònic mostraentitats@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600.