Inscripcions per a la 17a Mostra d'Entitats del Prat

La Mostra d'Entitats, punt de trobada del teixit associatiu del Prat.

La Mostra d'Entitats del Prat és la oportunitat per conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix la ciutat. Durant aquells dies es poden conèixer totes les entitats que estan a la mostra, i en més profunditat els diferents projectes que desenvolupen. Entitats dels àmbits cultural, social i esportiu ofereixen durant els dies de la Mostra una gran varietat d'activitats amb l'objectiu de fer visible la feina que realitzen dia a dia.

Durant els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019 se celebrarà la 17a Mostra d’Entitats del Prat de Llobregat, en el marc de la Fira Avícola i Comercial.

Com cada any, animem a participar-hi a les entitats i a implicar-se en la preparació de la Mostra als plenaris i a les comissions de treball. De nou, l’emplaçament de la Mostra d’Entitats serà la Granja de La Ricarda i volem treballar per a millorar tot allò que puguem després de l’experiència del primer any a l’edifici històric.

El procés d’inscripció comença el 3 de juny i finalitza el 12 de juliol. Les entitats que vulgueu participar haureu d'omplir el formulari que trobareu més avall.

A mesura que avanci la preparació de la Mostra anirem posant informació al web. Si teniu dubtes, us podreu adreçar al correu electrònic mostraentitats@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600.