Les cançons de la Cavalcada

Diferents musics de la ciutat han composat cançons que ens acompanyen durant les festes de Nadal i a Ses Majestats els Reis d'Orient durant la seva visita al Prat. Escolta i aprèn aquestes melodies! 

Carbón de Azucar

El music pratenc Willy Macià, conegut artísticament com a Pigmy, va composar aquesta nadala d’estil tradicional al 2015 inclòsa en el seu disc Villancicos.  Pigmy ens regala aquesta peça que es suma a la llista de Nadales creades al Prat.

PIGMY - Carbón de Azúcar

Media Root

Nadala “Seguir jugant”

La nadala Seguir jugant, del músic pratenc Bitxe es va composar per a rebre a Ses Majestats a la Cavalcada de 2019. Una peça d’estil rock que va sonar en directe com punt culminant de la Nit de Reis.

Podeu escoltar-la, aprendre’n la lletra i rebre als Mags de l’Orient com es mereixen! 

Nadala "Seguir Jugant"

Media Root
Benvinguts al Prat

Una cançó per donar la benvinguda als Reis Mags a la nostra ciutat! Creada per Toni García i interpretada per l'Andrea Moreno i Paula García. 

Ja venen....

Media Root
Cançó de la carrossa del correu reial

La carrossa del correu reial recull totes les cartes dels nens i nenes de la ciutat que s’han esperat fins a l’últim moment per escriure la carta als Reis i entregar-los-la durant la Cavalcada. Els nens i nenes de l'Escola Municipal de Música canten aquesta cançó que acompanya a la carrossa durant tot el seu recorregut. 

Cançó de les carrosses de les joguines

La carrossa de les joguines porta tots els regals que estan a punt perquè els Reis els entreguin a tots els infants del Prat, mentre els artesans hi fan els últims retocs.