El Pratijoc, aventures al fons del mar

Aquest any el Pratijoc s’endinsa al fons marí per descobrir totes les meravelles que hi ha amagades sota les aigües del nostre planeta blau.  Peixos, coralls, tortugues, coves secretes, volcans submarins, ciutats perdudes, éssers fantàstics... 

Aquest espai lúdic i educatiu per a infants ja és un clàssic del Nadal al Prat. Ofereix activitats familiars, tallers, jocs, ludoteca, espectacles i molt més per a infants d’entre 3 i 11 anys . 

 On i quan es realitza?

  • 27, 28, 29 i 30 de desembre: de 16 a 20h

A l’Escola del Parc

Quines activitats es podran trobar?

Infants  i famílies podran convertir-se en unes expertes en biologia i arqueologia submarines descobrint  tot un món fantàstic de la forma més divertida amb activitats, jocs i tallers organitzats per les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i Esplai Grup Infantil Sant Cosme) i l’Associació Ball de Diables del Prat.

Altres entitats de Cultura Popular també ens visitaran diàriament per ensenyar-nos tot allò que fan.

Comptarem, a més,  amb activitats puntuals com tallers de ioga,  primers auxilis en família,   conta contes... i una fàbrica de regals secreta!

Els espectacles de clausura d'aquest any aniran de la mà de la Colla de Diables el 27 de desembre

Serveis a l'Escola del Parc

  • Zona pícnic (exterior)
  • Guarda-roba 
  • Espai per canviar els bolquers als nadons i zona de lactància

Normes del recinte: 

  •  Els menors de 6 anys han d'estar acompanyats d'un adult.
  •  Els infants  fins a 11 anys, no podran sortir del recinte si no estan acompanyats d'un adult. En cas que els tutors els deixin sortir sense l’adult, caldrà emplenar l’autorització pertinent.  
  • A partir de les 19.30h no es podrà accedir al Pratijoc.
  • Per motius de seguretat, no es permet la circulació  de cotxets per infants. Per casos excepcionals, comentar amb l'organització.


Carregant activitats...

Carregant activitat...