El Pratijoc, aventures al fons del mar

L’Ajuntament del Prat ha decidit mantenir la pràctica totalitat de les activitats programades per les festes de Nadal, però adequades amb les necessàries mesures de seguretat en l’actual context de la pandèmia. Això no obstant, ha anunciat que se suspendrà el Pratijoc, que tradicionalment ofereix activitats de lleure per als infants i joves de la ciutat. El motiu és que el pla especial d’activitats de lleure en temps de covid decretat per la Generalitat contempla la possibilitat de fer activitats en grups estancs, una condició que no és possible garantir al Pratijoc, per la qual cosa el consistori ha optat per anul·lar-lo. 

Aquest any el Pratijoc s’endinsa al fons marí per descobrir totes les meravelles que hi ha amagades sota les aigües del nostre planeta blau.  Peixos, coralls, tortugues, coves secretes, volcans submarins, ciutats perdudes, éssers fantàstics... Només cal posar-se la mascareta màgica que ens permet respirar sota l’aigua i a nedar!

Aquest espai lúdic i educatiu per a infants ja és un clàssic del Nadal al Prat. Ofereix activitats familiars, tallers, jocs, ludoteca, espectacles i molt més per a infants d’entre 3 i 11 anys . 

On i quan es realitza?

  • SUSPÈS - 27, 28, 29 i 30 de desembre  i 3 de gener: de 16 a 20h
  • SUSPÈS -  4 de gener: de 10 a 13h.

A l’Escola del Parc

Quines activitats es podran trobar?

Infants  i famílies podran convertir-se en unes expertes en biologia i arqueologia submarines descobrint  tot un món fantàstic de la forma més divertida amb activitats, jocs i tallers organitzats per les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i Esplai Grup Infantil Sant Cosme) i l’Associació Ball de Diables del Prat.

Altres entitats de Cultura Popular també ens visitaran diàriament per ensenyar-nos tot allò que fan.

Comptarem, a més,  amb activitats puntuals com tallers de percussió,  primers auxilis en família,  ball,  conta contes...

Els espectacles de clausura d'aquest any aniran de la mà de la Colla de Diables el 27 de desembre i de Krestatum el 3 de gener a les 20h i una gran sorpresa el dia 4 durant el matí. Tots els espectacles seran d'accés lliure al patí de l'escola.


Carregant activitats...

Carregant activitat...