Mentoria Social amb Punt de Referència

Objectiu del projecte

L’objectiu d’aquest projecte és el de millorar l’ocupabilitat de joves en situació de risc o de vulnerabilitat social, mitjançant la mentoria laboral.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

Punt de referència cerca MENTORS o MENTORES que acompanyin i guiïn a una persona jove en situació de risc o de vulnerabilitat social a millorar la seva ocupabilitat: millora competencial, ampliació de la xarxa social i coneixement del mercat laboral. La teva tasca seria conèixer a una persona jove, acompanyant-la i guiant-la per millorar la seva inclusió laboral, trobant-hi un cop per setmana, tant en trobades individuals a l’espai públic com en activitats dirigides. L’objectiu és oferir orientació professional al o la jove, que hi comparteixis contactes i l’ajudis a crear els seus propis; i li proposis recomanacions que facilitin la seva inclusió laboral i el seu creixement personal.

Dedicació:

  • 2 hores a la setmana de trobades individuals amb el o la jove. 
  • 2 hores de seguiment grupal al mes, al llarg dels sis mesos que dura la relació amb el o la jove.
  • 10 hores de formació inicial de sobre mentoria (forma part del Pla de Voluntariat de Catalunya, certificat per la DGACC, Generalitat de Catalunya).

A qui s’adreça?

Persones empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, preferiblement entre 35 i 70 anys, motivades en acompanyar a un o una jove en el seu procés de millora de la seva ocupabilitat a través de la mentoria, amb experiència laboral i coneixement dels entorns laboral, i amb un alt domini del català i el castellà.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

Mentoria Social

T'agradaria acompanyar a un/a jove en el seu procés de creixement? Pots fer-ho a través...

Bassa (Reforç Educatiu per a ensenyament post-obligatori)

Reforç educatiu per a ensenyament post-obligatori.

Reforç Educatiu per adolescents a Centre Obert

Ajudeu els infants a avançar en el seu procés d’aprenentatge.