Esteu aquí

PROJECTE CAPIL·LARITAT Convocatòria UNZIP

Temes: Cultura
Categories: Arts visuals i plàstiques
TIPUS: Altres
Per a qui: Adult, Jove
capil·laritat

Es posa en marxa el projecte «Capil.laritat», proposta de Ramon Guimeraes, seleccionat en la modalitat art i educació de la Convocatòria /UNZIP, impulsat per l’Escola d’Arts Visuals del Prat.

Capil·laritat proposa un taller participatiu sostenible i eco-sòfic que convida a col·laborar en la creació i difusió de dues accions rituals participatives i col·lectives de canvi i pertinença. Per fer-les possibles proposem l’assistència a unes sessions teòrico- pràctiques per aproximar-nos al llenguatge performàtic amb la intenció de co- crear amb l’artista dues accions rituals.

El que es cerca és propulsar un grup motor i generar les sinergies necessàries perquè sigueu capaços de co-crear dues accions rituals de canvi i pertinença relacionades amb dos elements de la natura (terra, aire, aigua i foc) en les que participin el nombre més gran de pratencs i pratenques per afavorir així, un canvi de mentalitat en relació amb l'entorn, la natura i amb els que ens envolten. Adonar-nos que no podem seguir vivint d'esquenes a la realitat, que hem de començar a fer passes en aquesta direcció i que si ho fem junts, sense dubte triomfarem.

Vols participar en aquest projecte?

Cursos relacionats

Eines de col•laboració per al treball en xarxa

Tipus: Altres
Quan: Del 28/10/2021 - 17:30 h al 28/10/2021 - 20:30 h
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania

Inscripcions Obertes