Esteu aquí

Cuina japonesa: Tempura i Obento

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
TIPUS: Cuina
Per a qui: Adult

Apropa't a la cultura japonesa a través de la seva cuina. El plaer de menjar cultura!

En aquest curs es treballarà al voltant de dues tècniques culinàries: la tempura i l'obento. La primera, consisteix en fer arrebossats a la manera típica del Japó. Són menys greixosos que els que usem a la cuina mediterrània i es poden usar en verdures, gambes, etc. La segona, és l'art del menjar per emportar per una persona. Habitualment, es fa amb una base d'arrós, carn o peix com a plat principal i guanicions diverses. 

El centre disposa d'una aula-cuina equipada amb tot el material necessari. No calen coneixements previs.

Tallerista: Shoko Nakanishi

  • Accessible

Cursos relacionats

Acrobàcia aèria JÚNIOR

Tipus: Circ
Quan: Del 24/04/2019 al 19/06/2019
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Menús de primavera saludables

Tipus: Cuina
Quan: Del 24/04/2019 al 19/06/2019
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Cuina vegana de primavera

Tipus: Cuina
Quan: Del 26/04/2019 al 14/06/2019
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Patronatge de dessuadora

Tipus: Manualitats
Quan: Del 27/04/2019 al 15/06/2019
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades