L’Aparador és un mercat de grans i petits objectes artístics fets a mà o amb processos de producció artesanals. Aquest mercat vol apropar a la ciutadania la producció artística independent i de fora dels circuits comercials. El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa és l'equipament focalitzat en la cultura Fet a Mà, la creació i l’artesania de la nostra ciutat, i per tant, organitza aquest esdeveniment amb molt afecte i il·lusió.

Aquest any, per adaptar-nos als protocols i mesures de prevenció de la covid, L'Aparador es farà a la terrassa del Ribera, amb aforament controlat i un horari i un nombre de parades més acotat, i es farà èmfasi en l'espai de tallers i exhibició de processos creatius artesanals.

L'Aparador se celebrarà el diumenge 26 de setembre del 2021, de 17 a 21 hores, a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, en el marc de la Festa Major del Prat.

Podeu consultar tota la informació sobre les paradistes i els tallers que oferiran al web: elprat.cat/cultura/centre-civic-sant-jordi-ribera-baixa/laparador

Les inscripcions pels tallers de L'Aparador són gratuïtes i estaran disponibles a partir del divendres 17 a les 17 h, a l'enllaç: elprat.koobin.cat/laparador2021

 

Activitats relacionades

Trobada de ganxet

Tipus: Proposta
Quan: 25/01/2022 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa