Esteu aquí

Dansa-teatre i interpretació musical (La partida)

Pràctica escènica relacionada amb l’espectacle La partida

La Partida dóna la possibilitat de col·laborar amb artistes i/o voluntaris locals del municipi que exhibeix la peça. Mitjançant dos tallers, formarem a persones locals, i treballarem amb músics locals professionals perquè intervinguin en l'espectacle.

Taller de dansa-teatre amb la directora artística Vero Cendoya

Aquest taller per a participar durant l’espectacle, s’adaptarà al grup i personalment, segons les seves capacitats i experiència (un treball més específic per als professionals, o un contingut més adaptat per als no professionals). Un grup de voluntaris locals professionals o amateurs d'un mínim de 12 i un màxim de 25 per intervenir en diversos moments al llarg de l'espectacle amb el rol de seguidors dels equips.

Els participants hauran: d’aprendre els himnes de cada equip, increpar l'àrbitre (seguint el paper del seguidor) i saltar al camp per celebrar els gols o altres accions que treballaran el dia del taller.

Taller d'interpretació musical per a 4 músics amb la directora musical Adele Madau

Adele Madau realitza el taller amb 4 músics de vent professionals o de nivell avançat: 1 trompeta, 1 trombó, 1 saxo alt, 1 saxo tenor. El quartet de vent metall aprendrà la partitura per tal d’interpretar-la durant l’espectacle. Prèviament la compositora envia les partitures als músics i, el dia del taller de treball, assagen plegats durant 4.30 h amb 30 min de pausa.

Condicions per a la realització dels tallers:

Tots dos tallers tenen una durada de 4.30 h cadascun + assaig general el dia de la funció + 1 h d'espectacle (diumenge 12 de maig).

  • Accessible

Activitats relacionades

Sant Jordi a Sant Cosme

Tipus: Proposta
Quan: Del 23/04/2019 - 10:30 h al 23/04/2019 - 12:30 h
On: Plaça Remodelació