Esteu aquí

Campanya extraordinària de vacunació contra la grip

Com cada any, els serveis d’atenció primària de la ciutat, amb la col·laboració dels Serveis de Salut Pública i Consum de l’Ajuntament, han dissenyat una campanya de vacunació contra la grip que vol arribar al major nombre de població possible i que s’estendrà durant gairebé un mes, del 19 d’octubre al 13 de novembre.

Aquest any, la campanya està condicionada per la incidència de la COVID-19 i, per tant, que sigui un èxit és més important que mai. És important augmentar les cobertures de vacunació contra la grip, especialment en el personal sanitari i sociosanitari, persones a partir de 65 anys i les de qualsevol edat amb condicions de risc.

Per vacunar-se NO és necessari demanar cita prèvia. Només cal presentar-se en el punt de vacunació escollit el dia corresponent amb la targeta sanitària.

Horaris de matí i tarda i espais alternatius

Seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, i per facilitar l’accessibilitat i la seguretat de la ciutadania, les vacunacions es faran en horaris de matí i tarda a espais alternatius dels tres centres d'atenció primària (CAP) del Prat (Ramona Via, Disset de Setembre i Doctor Pujol i Capsada) i també a diversos espais de la ciutat als quals es desplaçarà el personal sanitari i on es garantiran les màximes mesures de prevenció. Les vacunacions es faran en carpes situades a l'aire lliure. Podeu consultar dies, horari i indrets a través del document (format pdf) enllaçat més a baix.

Al web municipal s’ha habilitat un apartat amb tota la informació referent a la vacunació de la grip d’aquesta campanya  que s’anirà actualitzant de forma constant.

Calendari vacunació grip 2020

calendari grip 2020 (pdf - 826118 bytes)

Activitats relacionades

Passejades fotogràfiques

Tipus: Proposta
Quan: 20/10/2020
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades

Un tomb pel barri

Tipus: Proposta
Quan: 20/10/2020 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech