Estiu als centres cívics

Jardins a la fresca!

Les activitats del Centre Cívic Jardins de la Pau surten a l'exterior els mesos d'estiu, per omplir els jardins de la Pau de propostes divertides, fresques i que ens faran gaudir de les tardes i vespres d'estiu! 

Venen les Bandtokades amb tota la seva energia i força per apropar-nos al món de la percussió corporal dansada.Espectacle de percussió corporal interactiu. 

Dimecres 30 de juny, a les 20 h. Més informació aquí

Las Mujeres Maravillas i el club de lectura de Jardins faran la lectura de relats inspirats en experiències vitals d’una sèrie de personatges ficticis, però molt reals i propers. Acompanyada d’una selecció musical que ajudarà als assistents a submergir-se en les històries i moure l’ànima i els peus.

Dijous 8 de juliol, a les 20.30 h. Més informació aquí.

Linkatarda d'estiu amb 'Pintagrama' de Play a bit, una instal·lació fresca, interactiva i musical a l'exterior del Centre Cívic Jardins de la Pau.

Dijous 15 de juliol, a les 18 h. Més informació aquí

  Espectacle divertit, dinàmic i interactiu amb el públic, en el que Filigrana i Joseph expliquen 4 històries amb màscares, titelles i objectes. 

  Dimecres 21 de juliol, a les 19.30 h. Més informació aquí.

  Un vespre divertit jugant al famós joc del bingo d'una manera especial: recordant aquelles cançons de sempre que segur que et transportaran a moments inoblidables de la teva vida!

  Dijous 9 de setembre, a les 20 h. Més informació aquí

  Enribera't a la fresca

  'Enribera't a la fresca' és un cicle de propostes escèniques durant el mes de juliol, on la música, la dansa, el teatre i el circ ompliran la terrassa del Ribera per fer-nos gaudir d'uns divendres diferents, amb molt d'art.

  Late Night del Ribera protagonitzat pels grups i entitats que conviuen al Centre Cívic: Cherry Girls que (K-POP), companyies ETC i Prat-A-Clown, i presentació del videoclip de L’Orquestra de Barri. Acte conduit per Karla amb K.

  Divendres 2 de juliol, a les 21 h. Més informació aquí

  Espectacle de circ amb equilibris, clown, música en directe i molt d’humor!

  Divendres 9 de juliol, ales 21 h. Més informació aquí.

   

  Late Night del Ribera protagonitzat pels grups i entitats que conviuen al Centre Cívic: grup Bollywood de l'AVV SJ-Ribera Baixa, grup de música Nakhil i cia Lokha's de l'ADP Frida Khalo. Acte conduit per Karla amb K.

  Divendres 16 de juliol, a les 21 h. Més informació aquí.

  Els pallassos han condemnat un dels seus companys a la pena capital per aturar la propagació d’un virus letal, el Riure.

  Divendres 23 de juliol, a les 21 h. Més informació aquí

  Tarda en família a La Palmira!

  Les tardes en família de La Palmira surten a  la plaça durant l'estiu amb un espectacle familiar! 

  Cloenda de les Tardes en Família d'una forma divertida i especial. Què fan tres dones ​ben peculiars amb una cadira gegant? Teniu ganes de riure molt i de passar una bona estona en família? Llavors no us podeu perdre l’obra “A la fresca”!

  Dijous 1 de juliol, a les 19 h. Jardins del Cementiri Vell. Més informació aquí