Cultura popular

Les entitats de cultura popular surten de nou als carrers i places!  Gegants, gralles, foc, diables, associacions de veïns... Un estiu per gaudir de les propostes i espectacles de les entitats de cultura popular de la ciutat! 

La Colla de Castellers del Prat celebra el seu setè anirversari amb un programa d'actes per a sòcies, socis i familiars. 

Dissabte 26, a partir de les 18 h. C. Ripollès, 20 (davant de la Nau de Cultura Popular). Més informació aquí

L'Assoc. de Veïns de Jardins de la Pau celebra les festes del barri amb dues propostes a l'exterior. 

Espectacle de titelles La Flauta Màgica. Dissabte 26, a les 19.30 h. Més informació aquí

Espectacle de varietats. Dissabte 26, a les 22 h. Més informació aquí

L'Assoc. de Veïns del Nucli antic torna a celebrar d'una forma molt especial: amb una tarda màgica amb Jordi Quimera i el seu espectacle 'Magic Hall', en què tindrem sorpreses, misteris, il·lusionisme, misteri, diversió i molta màgia. 

Dissabte 26, a les 19 h. Jardins del Cementiri Vell.  Més informació aquí

En la trenta-cinquena edició d'aquest festival comptarem amb les actuacions de José Campos Cortés, Morenito de Illora hijo, Los Sobraos i els grups de ball de la Casa de Andalucía del Prat. 

Dissabte 3 de juliol, a les 19.30 h. Plaça de Catalunya. Més informació aquí

L'Assoc. gegantera Recreativa del Prat, l'Assoc. Gegantera Recreativa Delta, Culturals dels Sants Metges,  l'Ampa Maria de Déu del Carme, i  la Cooperativa Obrera de Vivenda es trobaran als Jardins del Cementiri Vell per viure i celebrar d'una forma única la cultura popular. Presentaran un espectacle dissenyat conjuntament per l'ocasió i que anirà acompanyat de la música de La Banda del Gínjol i la narració dels Covgrossos

Divendres 9 de juliol, a les 20.30 h. Jardins del Cementiri Vell. Més informació aquí.

Les Colles de Diables del Prat d'adults i infantil, acompanyades d'El Pollo, i el Ball de Diables, tornen a cremar acompanyats pel concert del grup folk Les Violines en aquesta Nit de foc. 

Dissabte 10 de juliol, a les 20.30 h. Jardins del Cementiri Vell. Més informació aquí

Exposició de capgrossos, gegants, gegantons i elements de foc que es podrà visitar al punt de trobada del Centre Cívic Palmira Domènech amb motiu del retrobament de la cultura popular que tindrà lloc la mateixa setamana a la Nit de Gegants i Nit de Foc.

Del 5 al 12 de juliol. Centre Cívic Palmira Domènech. Més informació aquí