Cinema d'estiu

cinema_i_musica_la_capsa

Cinema i Música a La Capsa

Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Enguany amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal,  que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora. Es tracta de pel·lícules fetes amb pocs recursos però amb uns resultats molt interessants que van fer del cinema amateur pratenc , entre els anys 1949-1986, un referent en el seu temps.

L’Arnau Pascual, trombó i bateria, posarà música al cinema de Josep Rocamora, fent una exploració amb sintetitzadors i electrònica en directe mitjançant “Live”. Concretament, els curtmetratges “Mónica” (1975-1976), “Cita a les 6” (1976) i “Un sostre” (1982).

Dimarts 30 de juny,  a les 22 h. Més informació aquí

Les joves Garazi Baretxe i Paula Merino acompanyaran amb la seva creació musical, el cinema de Manuel Vilanova (1917 – 1990) i crearan una nova banda sonora pels curtmetratges “La Cita”, “La Puerta Cerrada”, “La Transformación de una Ciudad” i “La Carraca”. 

Dimarts  7 de juliol, a les 22 h. Més informació aquí

Nico Melon interpretarà el cinema de Fermí Marimón (1932). El Nico musicarà amb el seu baix i l’electrònica, els assajos rítmics “Ballet Burlon”  (1956), “Transit Sirtaki” (1971), i “Bocherini” (1972) així com el curtmetratge “Cuento de Reyes” (1956).

Dimarts 14 de juliol, a les 22 h. Més informació aquí.

El Duo Chagall posarà música al cinema de Jordi Bringué. Duo Chagall són Míriam Farré i Dani Claret, clarinetista i violoncel·lista Crearan des de la música clàssica i la contemporània passant per l’experimentació amb la veu, la banda sonora per la pel·lícula “El Prat Documental” (1952).

Dimarts 21 de juliol, a les 22 h. Més informació aquí.  

Tour D'A Film Festival

Tour D’A 2021 del D’A Film Festival torna al Prat amb la col·laboració de l'associació l’Atòmica. Una selecció de pel·lícules del D'A 2021 es podrà veure a d'altres poblacions fora de Barcelona. El Prat serà una de les subseus del Festival.

 En aquesta pel·lícula el director torna a explorar les relacions entre la quotidianitat i l’obra de Shakespeare; en aquest cas a través d’una narració que juga amb els salts temporals.

Dilluns 19 de juliol, a les 21.30 h, als jardins de Torre Muntadas. Més informació aquí.

En una vall remota del Pirineu aragonès s’explica la llegenda d’Armugán. Segons diuen, el protagonista es dedica a un ofici misteriós i terrible del qual ningú vol parlar. La peça parla de la vida des de l’acceptació del trànsit cap a la mort; un viatge del qual ningú queda exempt.

Dilluns 12 de juliol, a les 21.30 h. Jardins de Torre Muntadas. Més informació aquí

103, de David Airob i José Bautista

Documental que mostra l'experiència de Fernando Domínguexz, afectat per la covid. El Fernando va ser el primer pacient que va sortir amb vida de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Bellvitge. 

Estrena del documental: dijous 8 de juliol, a les  19.30 h. Cèntric Espai Cultural. Reserva entrades aquí

Passi del curt en sessió contínua: dilluns 12 de juliol, a les 17, 18, 19 i 20 h. Cèntric Espai Cultural. Més informació aquí

Cine Club

El darrer comiat de tots els membres d’una família xinesa a l’àvia que pateix una malaltia terminal.

Dimecres 21 de juliol, a les 19.30 h. Cinema Capri. Més informació aquí

Cinema a la fresca

Cinema a la fresca al barri de Sant Cosme! Tots els divendres de 21 h a 23.30 h, gaudeix d'una pel·lícula a la fresca a càrrec d'entitats del barri. 

Tots els divendres, a les 21 h, a la pl. de la Remodelació.

Cinema Lliure a la platja

las ninas.jpg

Torna el cinema a la platja a les nits d'estiu! Enguany podrem tornar a gaudir de curts i pel·lícules amb l'entorn idíl·lic de la platja del Prat i la posta de sol:  Las niñas + Roberto  SESSIÓ SUSPESA,  Mina y el mundo de los sueños + O28 SESSIÓ SUSPESA i La mort de Guillem + Worldplay, SESSIÓ SUSPESA.

Dissabtes de juliol, a la platja del Prat. Més informació aquí