Terrasses d'estiu als centres cívics

terrasses_estiu

Aquest estiu les terrasses del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa i de Jardins de la Pau s’omplen d’activitat i ens donen la possibilitat de passar una bona estona a l’aire lliure i en bona companyia. 

Paraules a la fresca

Estrenem el cicle amb una nit de monòlegs, riure i molta complicitat a càrrec de La Noria Teatre, companyia de teatre juvenil en residència al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. 

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Divendres 6 de juliol, a les 20.30h. Més informació aquí

Puro Teatro interpretaran cançons sense música, a ritme de paraula i molt de teatre. Un karaoke diferent on tothom està convidat a compartir la seva cançó. 

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Divendres 13 de juliol, a les 20.30h. Més informació aquí

Per acomidar el cicle, vine i participa: fes un monòleg, recita una cançó o interpreta un poema. I si prefereixes escoltar, tota paraula necessita algú que l'escolti, la senti i l'aplaudeixi.

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Divendres 20 de juliol, a les 20.30h. Més informació aquí 

 

Terrassa d'estiu de Jardins

Titans faran una demostració de krump combinant diferents aspectes d'aquesta cultura de ball, com les coreografies o el freestyle, per oferir-nos una petita mostra d'aquest estil de dansa urbana.

Jardins de la Pau. Dijous 5 de juliol, a les 19h. Més informació aquí

Vine a gaudir d'una mostra dels passos i coreografies bàsiques del rock & roll. Farem una petita demostració, una classe magistral i una coreografia conjunta entre tots i totes.

Jardins de la Pau. Dijous 19 de juliol, a les 19h. Més informació aquí 

Gaudirem d'un petit tast dels principals moviments de la dansa polinèsia.  Farem una demostració, una classe magistral i una coreografia conjunta per ballar plegats!

Jardins de la Pau. Dijous 6 de setembre, a les 19h. Més informació aquí