Teatre al Fondo

Al parc del Fondo d’en Peixo sembla ser que cada estiu els follets hi fan feina. Nosaltres els deixem fer perquè ens agraden els follets i ens agrada que entre els arbres hi passin coses diferents.

Aquest any, el parc es transformarà en un bosc on assistirem a una boda reial del món de les fades, ens trobarem a la deriva amb dos nàufrags, una obra de titelles arribarà rodant des d'una roulotte i ens quedarem bocabadats amb un espectacle de cabaret, teatre i dansa.

Jutgeu vosaltres mateixos les màgiques nits de teatre al Prat: somni o realitat?

La Industrial Teatrera ens presenta un homenatge a tots els viatgers que alguna vegada es van sentir Nàufrags. Una picada d’ullet als naufragis quotidians des de l’humor i la fragilitat.

Parc del Fondo d'en Peixo. Diumenge 1 de juliol, a les 19 h. Més informació aquí

Adaptació de l'esbojarrada i apassionant obra Somni d'una nit d'estiu de William Shakespeare a càrrec de la companyia Els Pirates Teatre. 

Parc del Fondo d'en Peixo. Diumenge 8 de juliol, a les 19 h. Més informació aquí

sainet_teatre

Ne me títere pas ens presenta una obra fugaç de titelles que ens explica, a ritme d'ukelele, les maldats d'un capellà, una sogra i una parella que es vol casar.

Parc del Fondo d'en Peixo. Diumenge 15 de juliol, a les 19 h. Més informació aquí

La Cia. Roberto G. Alonso ens porta A mi no me escribió Tennessee Wiliams (porque no me conocía), una peça introspectiva que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance.

Parc del Fondo d'en Peixo. Diumenge 22 de juliol, a les 19 h.  Més informació aquí