Viu l'estiu a Instagram

#elpratpelmon

Viu l'estiu a Instagram! El concurs de fotografia a Instagram de l'estiu a la ciutat arrenca una nova edició i busca les imatges de pratencs i pratenques no només al nostre lloc al món, sinó també arreu del món. És a dir, podran participar imatges realitzades a la nostra ciutat, però també imatges d’altres indrets com Garrovillas, Paris o Nova York. La dinàmica és molt senzilla, només haureu de capturar imatges, pujar-les i etiquetar-les amb l'etiqueta: #elpratpelmon.

Busquem fotografies divertides, boniques o insòlites, tu decideixes!

Qui pot participar: Hi pot participar tothom que ho vulgui, compartint les seves imatges mitjançant l’aplicació Instagram amb el hashtag #elpratpelmón

Com participar: A través de qualsevol perfil d'Instagram públic, pujant les fotografies realitzades i compartides amb el hashtag #elpratpelmón des del 19 de juny fins 31 d’agost a les 23:59 hores.

Premis: Hi haurà 3 premis a les millors fotografies seleccionades. Els premis consistiran en:

  • Una targeta regal de productes “Cat-tus Bakery”, a la fotografia més estiuenca.
  • Un pack pica-pica-vermut de la botiga "Celler Vinyes", a la fotografia més “Pota_Viatgera”.
  • Un menú degustació per a dues persones al restaurant "Viva", a la fotografia més "esbojarrada".

Admissió d'obres: Participaran totes les fotografies pujades des del 19 de juny al 31 d’agost de 2023.

Veredicte i finalistes: Es constituirà un jurat de persones de la ciutat vinculades a l'àmbit fotogràfic. El veredicte serà inapel·lable i podrà declarar-se desert. El dia 12 de setembre es comunicarà a les persones finalistes que les seves fotografies han estat seleccionades per optar a guanyador d’alguna de les categories.

Exposició i guanyadors: El 15 de setembre és realitzarà una exposició al "Jardinet" del centre cívic amb una selecció de les millors imatges i donarem a conèixer les guanyadores del concurs.

Gaudiu de l'estiu i de la fotografia!!

Condicions de participació al concurs d'Instagram El Prat pel món

Bases del concurs (pdf - 151586 bytes)