Cinema i Música a La Capsa

Com cada juliol des de fa ja anys, torna el Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto. Enguany amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal,  que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora. Es tracta de pel·lícules fetes amb pocs recursos però amb uns resultats molt interessants que van fer del cinema amateur pratenc , entre els anys 1949-1986, un referent en el seu temps.

Per segona vegada en la història del Cinema i Música, els alumnes de l’ensemble de pianos acompanyaran en directe amb una creació musical pròpia, una peça audiovisual creada pels alumnes de teatre.  

A continuació, el flautista pratenc Airam Dionis, posarà música al cinema d’en Josep Maria Parera

Dimecres 28 de juny, a les 22 h. Més informació aquí

En Marc i l'Albert sortiran de la seva zona de confort per posar música al cinema d’en Jesus Garica, el seu pare, que se centran en especial en la ficció i enllaça la seva obra amb la creació literària, passió compartida amb els seus fills. 

Dimecres 5 de juliol,  a les 22 h. Més informació aquí

Oscar Perez més conegut pel seu nom artístic T-Cun és un productor i músic pratenc especialitzat en música urbana que utilitzarà el seu imaginari sonor per posar música al cinema d’en Jordi Sánchez 

Dimecres 12 de juliol, a les 22 h. Més informació aquí

La Jhana,  múlti-instrumentista afincada al Prat, posarà música a Joan Marimon i Juanma Palma que formen part dels creadors més innovadors del moviment del cinema amateur del Prat.

Dimecres 19 de juliol, a les 22 h. Més informació aquí

Cine Club

Rakel és dibuixant, té 23 anys i molts projectes a la vida, però entre ells no està el de ser mare. Quan s’assabenta del seu embaràs, i abans de prendre una decisió, s’inspira en el futur nadó per a crear “ninjababy”, un dibuix animat. 

Dimecres 19 de juliol, a les 19.30 h. Cinema Capri. Més informació aquí

Cinema Lliure a la platja

Cinema lliure a la platja 2018 (imatge d'arxiu)

22 de juliol, Cinco lobitos · 29 de juliol, Alcarràs

Cap a les 21  h (quan es pongui el sol). Platja del Prat. Passera 18. Més informació. 

Més Viu la Cultura