Si no pots veure el missatge correctament, accedeix al següent enllaç
 

Persones

Voluntariat

 Twitter  Instagram


Formacions online per a entitats i voluntariat

Benvolgudes entitats!!

 

Segurament moltes de vosaltres ja esteu començant a reprendre de nou la vostra activitat i abans de fer-ho, molt probablement, us esteu plantejant de quina manera serà aquesta incorporació a la nova normalitat. És moment d’organitzar-nos i sobretot de buscar noves maneres de treballar. 

 

Aspectes com fomentar la participació, comunicació inclusiva o inclús preparar i dinamitzar espais de participació dins la nostra entitats són claus per aquesta nova etapa que hem de fer front.

 

Per aquest motiu, us animem a que participeu en la formació de Comunicació relacional i Participació on es donaran a conèixer eines telemàtiques i tips per aconseguir una millora en la comunicació dins la junta directiva i amb els membres de l'entitat

 

Aquesta formació començarà el proper dijous 4 de juny i està dividida en tres sessions: dijous 4, dimarts 9 i dijous 11 de juny de 16.30 a 18.30 h. Es tracta d’una formació online a través de la plataforma zoom.

 

Som conscients que com a entitats teniu un repte molt important durant els propers mesos i creiem que aquesta formació us ajudarà en el bon desenvolupament de la vostra entitat.Voluntariat en primera persona. Especial COVID19

Voluntaris i voluntàries !!!

 

Durants aquestes setmanes us heu convertit en veritables herois i heroïnes des del vostre anonimat, a més de ser protagonistes d’una experiència de vida que mai oblidarem. És per aquest motiu, que no volem deixar escapar totes les històries que heu viscut durant la Crisi del COVID19.

 

Ens agradaria posar cara i veu a tots els voluntaris i voluntàries, que com tu, heu contribuït a millorar la qualitat de vida de moltes persones del Prat durant aquest confinament.

 

Us animem a que ens envieu un vídeo relatant com ha estat la vostra experiència com a voluntaris i voluntàries especial COVID19, quin és el millor record que teniu d’aquesta experiència i quin ha estat aquella anècdota que mai oblidareu.

 

Amb aquest projecte el que volem és agrair la vostra tasca durant totes aquestes setmanes i posar en valor tota la feina que s’ha fet des de totes les persones voluntàries del Prat de Llobregat.

 

Els vostres vídeos no han de ser més llargs de 10 segons i els penjarem a la web de l’Ajuntament del Prat, en l’apartat de “Voluntariat en primera persona. Especial COVID19”.

 

Pots enviar el teu vídeo al correu electrònic voluntariat@elprat.cat indicant el teu nom, cognom i l’acció de voluntariat que has portat a terme.

 

                                                        Anima't a participar!! 

                        Tu has format part d’una gran experiència que canviarà el món

                           i volem donar-te veu per compartir-ho amb tots nosaltres!!!


consulta projectes voluntariat

 
A les xarxes:
  Twitter   Instagram

Ajuntament del Prat de Llobregat

Aquest és un correu automàtic sense servei de resposta.

Donar-se de baixa