Pendent d’aprovació (pot patir variació)

El Projecte Singulars dona als joves l’oportunitat de rebre orientació professional i definir un itinerari ocupacional individual, d’aprendre una professió mitjançant una formació professionalitzadora i de fer pràctiques en una empresa, amb possibilitats d’accedir a un contracte laboral i/o retornar al sistema educatiu.

 

Dins del programa, els joves es poden formar com a Auxiliar de magatzem o com a Auxiliar de Comerç, formacions que corresponen a certificats de professionalitat de nivell 1, de 220 i 270 hores respectivament, amb pràctiques en empresa. L’horari dels cursos és de tardes, de 15.00 a 20.00 i es realitzen a Mercabarna i a ICEI de l’Hospitalet. També poden triar entre altres formacions que s’imparteixen en diferents ajuntaments o entitats de la comarca.

 

Inici previst dels cursos: febrer i març de 2024.

 

El/la jove Auxiliar de magatzem aprendrà tasques de mosso/a de magatzem, reposador/a,  preparació de comandes i obtindrà el carnet de carretoner i de manipulador d’aliments.

 

El/la jove Auxiliar de comerç aprendrà tasques d’auxiliar de comerç, preparació de comandes, reposador/a, repartidor/a i obtindrà el carnet de carretoner i de manipulador d’aliments.

El Projecte Singulars s’adreça a persones joves d’entre 16 i 29 anys, en situació d’atur, però també hi poden participar joves ocupats que cerquin una millora d’ocupació en el moment d’iniciar el programa, amb o sense graduat en ESO o CFGM i que no han continuat estudiant.

 

Si esteu interessats/des a formar-vos, no espereu més i contacteu amb nosaltres!

 

Inscripció online a la nostra web: online.elprat.cat

 

gimenezm@elprat.cat / WhatsApp 636407872 / Tel. 93 478 68 78 / Cristina Giménez

Subvencionen: