El Projecte Singulars dona als joves l’oportunitat de rebre orientació professional i definir un itinerari ocupacional individual, d’aprendre una professió mitjançant una formació professionalitzadora i de fer pràctiques en una empresa, amb possibilitats d’accedir a un contracte laboral i/o retornar al sistema educatiu.

 

Dins el programa, els joves es poden formar com a Auxiliar de magatzem, formació que correspon a un certificat de professionalitat de nivell 1, de 220 hores i amb pràctiques en empresa. L’horari del curs és de tardas, de 15 a 20 hores i es realitza a Mercabarna. També poden triar entre altres formacions que s’imparteixen en diferents ajuntaments o entitats de la comarca.

 

Durada del curs d’Auxiliar de comerç: del 28 de febrer al 18 de maig de 2023.

 

El jove aprendrà tasques de reposador/a de, mosso/a de magatzem, preparació de comandes i obtindrà el carnet de carretoner i de manipulador d’aliments.

El Projecte Singulars 2022: Jove al Baix Impulsa’t finalitza el 31/12/2023.

El Projecte Singulars s’adreça a persones joves d’entre 16 i 29 anys, en situació d’atur, però també hi poden participar joves ocupats que cerquin una millora d’ocupació en el moment d’iniciar el programa, amb o sense graduat en ESO o CFGM i que no han continuat estudiant.

 

Si esteu interessats/des a formar-vos, no espereu més i contacteu amb nosaltres!

 

Inscripció online a la nostra web: online.elprat.cat

 

gimenezm@elprat.cat / WhatsApp 636407872 / Tel. 93 478 68 78 / Cristina Giménez

Subvencionen:

Documents relacionats

Cartell programa (Cartell programa - 2766433 bytes)