El Projecte Singulars dona als joves l’oportunitat de rebre orientació professional i definir un itinerari ocupacional individual, d’aprendre una professió mitjançant una formació professionalitzadora i de fer pràctiques en una empresa, amb possibilitats d’accedir a un contracte laboral i/o retornar al sistema educatiu.

 

Dins el programa, els joves es poden formar com a Auxiliar de comerç, formació que correspon a un certificat de professionalitat  de nivell 1, de 280 hores i amb pràctiques en empresa. L’horari del curs és de tardes, de 15 a 20 hores i es realitza a Mercabarna. També poden triar entre altres formacions que s’imparteixen en diferents ajuntaments o entitats de la comarca.

 

Durada del curs d’Auxiliar de comerç: del 28 de febrer al 01 de juny de 2022.

 

El jove aprendrà tasques de reposador/a de comerç, mosso/a de magatzem, preparació de comandes i atenció al client i obtindrà el carnet de carretoner i de manipulador d’aliments.

El Projecte Singulars 2021:  Joves en Acció finalitza el 31/10/2022. El centre resta a l’espera d’una nova edició.

El Projecte Singulars s’adreça a persones joves d’entre 18 i 29 anys, en situació d’atur, majorment inscrites a la Garantia Juvenil, però també hi poden participar joves ocupats que cerquin una millora d’ocupació en el moment d’iniciar el programa, amb o sense graduat en ESO o CFGM i que no han continuat estudiant.

 

Si esteu interessats/des a formar-vos, no espereu més i contacteu amb nosaltres!

 

Inscripció online a la nostra web: online.elprat.cat

 

slo@elprat.cat / Tel. 93 478 68 78 / Cristina Giménez

Subvencionen:

Cartell programa

Cartell programa (pdf - 536355 bytes)