Inscripcions aquí

El projecte "Youth Employ ment in the Port sof the Mediterranean (YEP MED)", cofinançat pel Programa de Cooperació Transfronterera de l'Instrument Eurppeu de Veïnatge i liderat per l'Escola Europea -Intermodal Transport (Espanya), té com a objectiu desenvolupar recursos de formació i capacitació professional portuària, adaptats a les necessitats del sector per enfortir l'ocupabilitat, augmentar i millorar les oportunitats locals d'ocupació.

Al projecte hi participen 7 països mediterranis: Egipte, França, Itàlia, Jordania, Líban, Tunísia i Espanya, amb 8 Comunitats logístiques portuàries: Aqaba, Barcelona, Beirut, Civitavecchia, Damietta, Marsella, Rades -La Goulete i València.

El YEP MED vol proporcionar als joves, especialment aquells que no treballen, ni estudien, i a les dones, una formació professionlitzadora en l’àmbit portuari que els permeti millorar la seva ocupabilitat.

Dins el marc d’aquest programa transfronterer, el 15 de maig inicia la tercera edició del curs Gestió Administrativa i Financera del comerç internacional en l'àmbit portuari de 100 hores, fruit de la col·laboració entre l’Escola Europea -Intermodal Transport del Port de Barcelona, Barcelona Activa i l’Ajuntament del Prat de Llobregat dins del marc del projecte YEP MED.

  • Format del curs: virtual i presencial
  • Adreçat a:  persones joves fins a 35 anys i dones, preferentment en situació d'atur demandants d'ocupació amb coneixements d'anglès de nivell B1 i una formació o experiència en gestió administrativa o en comerç internacional, o en transport i logística de magatzem.

La formació té com objectiu introduir els aspectes clau relacionats amb les operacions d’importació/exportació i proporcionar una experiència en l’administració amb un coneixement de primera mà del Port de Barcelona, les seves infraestructures, equips logístic i operacions, a través d’una metodologia didàctica de "Learning by doing".

 

Per a més informació contactar amb Isabel Escamilla, tècnica referent, trucant al 93 478 68 78 Ext. 5626 o per correu electrònic: escamilla@elprat.cat