Saps què és el programa FPO Dual?

El nou programa de formació professional per a l’ocupació en format dual que ha posat en marxa el Servei Públic de Catalunya (SOC) arriba al Prat. Aquest programa, anomenat FPO Dual, permetrà que 14 pratenques i pratencs en situació d’atur es formin al mateix temps que treballen.

La data prevista per a l’inici del programa és el 20 de març de 2022. Les persones seleccionades rebran formació en l’àmbit d’Auxiliar Administratiu i obtindran un Certificat de Professionalitat de nivell 1. Alhora, estaran contractades per l’Ajuntament amb un contracte de formació i aprenentatge durant 12 mesos i desenvoluparan tasques administratives a diferents equipaments i departaments municipals.

 

A qui s’adreça?

El programa s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys que han de complir els següents requisits: estar inscrit al SOC com a DONO (demandant d’ocupació) i preferentment no haver cursat estudis post-obligatoris.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb la referent del programa, Núria Hidalgo (hidalgom@elprat.cat, 636 40 78 72), abans del 15 de març. També es pot fer la inscripció a online.elprat.cat.

Documents relacionats

Cartell del programa (pdf - 572198 bytes)