Ofertes del Servei Local d’Ocupació i borses de treball externes

En aquest espai podràs trobar un recull d'ofertes laborals de les empreses de la ciutat,  gestionades pel Servei Local d’Ocupació,  i difusió de borses de treball externes.

Ofertes de treball de la XALOC

Ofertes de feina del Servei Local d'Ocupació a través de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació, impulsada per la Diputació de Barcelona . Per accedir a les ofertes has de realitzar inscripció, pots posar-te en contacte amb el servei telefònicament 934786878 o via email slo@elprat.cat. Pots trobar més ofertes a la nostra Borsa de treball dintre de la xarxa XALOC.

Infermer/a per residencia geriàtrica. Assistència i administració de la medicació. Observar i recollir les dades clíniques necessàries per al control dels/les pacients. Supervisar la preparació de l'habitació, recepció i estada del/la pacient. Control dels àpats. Higiene. Medicació. Més info ref:  297401.

Captació i seguiment de clients. Negociació i coordinació amb proveïdors de clients. Gestió estratégica de comunitats de propietaris. Assessorament adaptat a les necessitats de cada client. Coordinació amb l'àrea administrativa. Més info ref:  297404.

Gestió administrativa de comptes de comunitats de propietaris. Articulació de la xarxa proveïdora de serveis. Assessorament adaptat a les necessitats de cada comuitat de veïns. Suport administratiu a l'àrea comercial. Atenció telefònica. Més info ref: 297406.

Electricista oficial de 1ª per instal·lacions elèctriques a edificis industrials. SOU: 1.716,67 bruts x 12 pagues. CONTRACTE inicial obra o servei prorrogable. Més info ref: 297747.

Càrrega i descàrrega de camions. Manipulació de marisc viu. Preparació de comandes. Control per ordinador dels moviments interns. Entradesi sortides de mercaderies. Transport i distribució del producte. Suplir a l'encarregat puntual. CONTRACTE inicial 6 mesos prorrogable.  Més info ref: 297862.

OPERARIS/IES DE MAGATZEM per realitzar tasques de reposició i preparació de comandes de la secció online per centre comercial. CONTRACTE inicial 3 mesos prorrogable. JORNADA en TORN DE NIT (de 22-06h. o 24-08h) o TORNS ROTATIUS DE MATÍ-TARDA (de 07-14h. i de 14-21h.) Festius: dissabte nit + 1 día entre setmana en el cas del torn de nit. Més info ref: 297871

Recepcionista, responsable de centre de yoga. Atenció i resolución d'incidències amb clients. Gestió de vendes (altes i baixes). Captació de nous clients i fidelització. Donar informació sobre les activitats i funcionament del centre. Més info ref: 298361.

Oficials i peons per treballas de muntatge i desmuntatge de material aïllant tèrmic, i calorifugat en canonades de planta industrial i taller. CONTRACTE per obra o servei de durada indeterminada. SOU segons conveni/ categoria (14 pagues). Més info ref: 298443.

Assessorament en productes financers i asseguradors. Captació de clients. Gestió de la cartera de clients. Barem salarial 18.000-24.000 anuals bruts (12 pagues). Més info ref: 298508.

Borses de treball i ofertes externes

Davant la situació excepcional de pandèmia de la COVID-19, des de Hospital Clínic de Barcelona, fan una crida per incorporar professionals assistencials als seus equips. 

Necessiten tot tipus de perfils, però especialment metges/esses, infermers/es i TCAI’s.

Si esteu interessat/ada, podeu enviar un correu a les següents adreces:

  *   Infermers/es: selinfermeria@clinic.cat
  *   TCAI: seltcai@clinic.cat
  *   Metges/esses: selmetges@clinic.cat

Unió de Pagesos manté la crida que va iniciar el 25 de març i ens han confirmat que cal omplir el formulari i es posaran en contacte amb tu: https://uniopagesos.cat/campanya-agraria-2020/

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya manté les Borses de treball d’emergència, pots consultar-les aquí i inscriure’t a cada una: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/inic

ACRA ha obert una borsa de treball per a persones que vulguin treballar en l'atenció a les persones grans, especialment personal per a cobrir vacants d'auxiliars de geriatria. No importa la teva edat. Si et manca homologar titulació, si t’has jubilat fa un màxim de dos anys, però creus que pots ser útil i que t’agradaria treballar en el sector. Més informació i inscripcions: 93 414 11 51 | ocupacio@acra.cat | web

Cerques feina al sector agrari, ramader i agroindustrial? La Federació de Cooperatives Agraries ha obert una borsa de treball, a través d'aquest link podràs enviar la teva sol·licitud a través d'aquest formulari.

Tens el títol de socorrista aquàtic? L’empresa Pro-activa cerca 300 socorristes per a cobrir els llocs de treball a les platges de Catalunya. Pots realitzar la teva inscripció aquí: http://www.proactiva.link/formcandidatos/