Ofertes i borses de treball d’urgència pel COVID19

En aquest espai podràs trobar un recull d'ofertes i borses de treball relacionades amb la situació de crisi per la COVID-19

Borses de treball i ofertes externes

Davant la situació excepcional de pandèmia de la COVID-19, des de Hospital Clínic de Barcelona, fan una crida per incorporar professionals assistencials als seus equips. 

Necessiten tot tipus de perfils, però especialment metges/esses, infermers/es i TCAI’s.

Si esteu interessat/ada, podeu enviar un correu a les següents adreces:

  *   Infermers/es: selinfermeria@clinic.cat
  *   TCAI: seltcai@clinic.cat
  *   Metges/esses: selmetges@clinic.cat

Unió de Pagesos manté la crida que va iniciar el 25 de març i ens han confirmat que cal omplir el formulari i es posaran en contacte amb tu: https://uniopagesos.cat/campanya-agraria-2020/

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya manté les Borses de treball d’emergència, pots consultar-les aquí i inscriure’t a cada una: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/inic

ACRA ha obert una borsa de treball per a persones que vulguin treballar en l'atenció a les persones grans, especialment personal per a cobrir vacants d'auxiliars de geriatria. No importa la teva edat. Si et manca homologar titulació, si t’has jubilat fa un màxim de dos anys, però creus que pots ser útil i que t’agradaria treballar en el sector. Més informació i inscripcions: 93 414 11 51 | ocupacio@acra.cat | web

Cerques feina al sector agrari, ramader i agroindustrial? La Federació de Cooperatives Agraries ha obert una borsa de treball, a través d'aquest link podràs enviar la teva sol·licitud a través d'aquest formulari.

Cerques feina? L'associació empresarial de fruita de Catalunya ha obert ​Borsa treball per cercar personal per a diverses ocupacions: 

 

  • Treballs en camp 
  • Confecció a central fructícola 
  • Departaments d’administració 
  • Departaments comercials
  • Departaments tècnics/enginyers

​A través de següent link podràs enviar el teu cv i sol·licitud: https://treball.fruitmonitor.cat/

Tens el títol de socorrista aquàtic? L’empresa Pro-activa cerca 300 socorristes per a cobrir els llocs de treball a les platges de Catalunya. Pots realitzar la teva inscripció aquí: http://www.proactiva.link/formcandidatos/

Ofertes de treball de la XALOC

Ofertes de feina del Servei Local d'Ocupació a través de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació, impulsada per la Diputació de Barcelona . Si no pots fer la inscripció per que no estàs donat d'alta a la XALOC envia directament la teva candidatura amb cv a slo@elprat.cat indicant el número d’oferta. Pots trobar més ofertes a la nostra Borsa de treball dintre de la xarxa XALOC.

Controlador/a d'estacionament regulat a la platja. Control de vehicles estacionats, neteja i manteniment dels parquímetres, recollir diàriament els sobres d'anul·lació, formular les denúncies segons la legislació vigent, informar i donar atenció a l'usuari, complimentar els documents relacionats amb el seu lloc de treball (partes, anul·lacions, resposta a recursos...), realitzar i enviar el llistats de les denúncies formulades a Prat Espais. FESTIUS rotatius de dilluns a diumenge. Més info ref: 296622.

Recepció i acollida de la persona usuària. tutoria i seguiment de la persona. Fomentar l'autonomia segons les seves necessitats i indicacions del Pla individual d'atenció interdisciplinària. Promoure, ajudar i realitzar la higiene personal, vigilar i promoure la cura de la imatge personal, administrar aliments, col·laborar en la correcta administració de medicaments i cures, mantenir l'ordre de l'habitació i condicions higienicosanitàries, preparar la persona per a trasllats d'emergència i acompanyament, col·laborar en activitats lúdiques. Mes info ref: 265246 i 295177.

 

Higienes personals, acompanyaments, control de medicació, mobilitzacions i transferències. Salari mensual de 890,67 euros per 14 pagues (contracte de 30h. Setmanals per suplències. Més info ref: 296133.

Torn convencional i fressadora. Rectificar peces i components mecànics. Manteniemnt i reparació de les màquines per tal de mantenir i garantir el bon funcionament de les mateixes. Més info ref: 296018.

Instal·lació, manteniment i reparació de portes i automatismes. Treballs mecànics i elèctrics en l'àmbit d'instal·lació de portes. Desplaçament, amb vehicle de la empresa, per la provincia de Barcelona. CONTRACTE inicial 6 mesos + 6 mesos + Indefinit. SOU negociable. Més info ref: 296161.

Coordinar la recepció i el despatx de mercaderia. Invenari. Distribució de l'espai de magatzem. Treball en conjunt amb màrqueting i àrea comercial. JORNADA 20H Setmanals. SOU. 750 bruts x 12 pagues. CONTRACTE inicial 3 mesos prorrogable. Més info ref: 296158.

Segar gespa, desbrossar. CONTRACTE per 4 mesos, bonificat adreçat a persones que aportin certificat de discapacitat. SOU: 13.300 bruts anuals / 14 pagues. Més info ref: 296246.

Peó de la construcció. CONTRACTE per obra de durada 3 anys. Més info ref: 296234.

Carga/descarga de mercancía Recepció de paqueteria. Registre informàtic. Control de qualitat. Classificació de paqueteria segons tamany i destí; i en sorter. Resolució d'incidències. Classificar i transportar palets. Escàner. Recepció de camions amb materials. Gestió tràfic vehicles. Recepció camions amb materials. Descàrrega de camions. Descàrrega de camions amb traspaleta manual. Més info ref: 296180.

Recepció i atenció telefònica a despatx d'advocats. Manteniment arxiu. Tasques generals de secretaria de les activitats de despatx d'advocats i d'administració de finques. Registre d'assentaments comptables amb suport d'aplicació informàtica. Gestió informàtica. SOU segons conveni CONTRACTE per substitució de treballadora per cobertura de baixa per incapacitat temporal de durada indeterminada. Més info re: 296293.

Activitats relacionades amb el manteniment de jardineria: segar, desbrossar, manteniment de sistemes de reg, etc. CONTRACTE TEMPORAL 4 mesos. Més info ref: 296297.

Tasques auxiliars administratives: gestió de comandes amb proveïdors i contractistes, arxiu, organització de factures, control de proveïdors i clients. CONTRACTE inicial de 3 mesos prorrogable. JORNADA de 25h. Setmanals. Més info ref.: 296363.

Muntatge i transport per empresa de mudances. Entrega de mercaderia. Events. CONTRACTE inicial temporal prorrogable. Més info ref.: 296432.

 

Revisions, canvi pastilles/fre, amortidors, pre-ITV, canvi de neumàtics. Diagnòstic, reparació i manteniment de vehicles a nivell mecànic i elèctric. Més info ref.: 296435.