Ofertes del Servei Local d’Ocupació i borses de treball externes

En aquest espai podràs trobar un recull d'ofertes laborals de les empreses de la ciutat,  gestionades pel Servei Local d’Ocupació,  i difusió de borses de treball externes.

Ofertes de treball de la XALOC

Ofertes de feina del Servei Local d'Ocupació a través de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació, impulsada per la Diputació de Barcelona . Per accedir a les ofertes has de realitzar inscripció, pots posar-te en contacte amb el servei telefònicament 934786878 o via email slo@elprat.cat. Pots trobar més ofertes a la nostra Borsa de treball dintre de la xarxa XALOC.

Neteja i desinfecció d'oficines aeroportuàries. CONTRACTE fins fi d'obra. JORNADA de 26h. setmanals. Més info ref: 299141.

Fornejar pa, tall d'embotits i carns, preparació d'entrepans. CONTRACTE inicial temporal renovable a indefinit. JORNADA PARCIAL. Més info ref: 299302.

Repart d'entrepans i menjar fred dins casc urbà i poligons industrials de voltants. CONTRACTE inicial temporal prorrogable a indefinit. JORNADA PARCIAL. Més info ref: 299304.

Repació i instal·lació de calderes d'aigua calenta i calefacció. CONTRACTE inicial temporal amb possibilitats de continuïtat. SOU: 21.000-23.000 anuals bruts/ 14 pagues. Més info ref: 299516.

Tècnic/a de manteniment i instal·lació de tot tipus de portes: vidres, industrials, garatge, molls de càrrega. Coneixement de soldadura. SOU: barem 20.000-30.000 anuals bruts/ 14 pagues. CONTRACTE: 6 mesos + indefinit. Més info ref: 299634.

Desenvolupament de funcionalitats en entorn PHP. Gestió de domini de Windows (Directory Active), Citrix, SCCM. Col·laboració activa en projectes de Departament. Més info ref: 299795.

Manteniment ocrrectiu i preventiu de maquinària. SOU a convenir. Coneixements d'electrònica i mecánica. Més info ref: 299988.

Muntatge de safata i soldadura. Connexionat de línies de baixa tensió, i quadres elèctrics (sense tensió). Aportar 5 anys mínim d'experiència en sector siderometal·lúrgic. Més info ref: 299989.

Captació de clients i venda d'instal·lacions fotovoltaiques, per residencial i industrial, per zona Baix Llobregat. SOU brut anual 16.000 + comissions. Més info ref: 300232.

Back office comercial. Recerca de clients. Circuit comptable administratiu per empresa de comerç a l'engròs de productes de tapisseria. SOU: 10.000 bruts anuals per jornada parcial de 20h. Setmanals. Més info ref: 300298

Manipulació i encaixat de productes hortofrutícoles. CONTRACTE inicial de 3 mesos, prorrogable. Més info ref: 300463

Entrega i recollida de roba (servei de bugaderia). Identificar necessitats del client. Càrrega i descàrrega. Ubicar i verificar els productes per a la seva correcta entrega. Entrega d'albarans. Comunicació d'incidències. Manteniment i neteja del vehicle. CONTRACTE INICIAL 2 mesos prorrogable. Més info ref: 300622.

Borses de treball i ofertes externes

Aigües del Prat obre procés per a la contractació d’un/a titulat/ada de grau universitari en enginyeria electrònica industrial i automàtica, per a l’àrea de tecnologies de la informació:

 https://www.aiguesdelprat.cat/es/ofertes-de-treball

Davant la situació excepcional de pandèmia de la COVID-19, des de Hospital Clínic de Barcelona, fan una crida per incorporar professionals assistencials als seus equips. 

Necessiten tot tipus de perfils, però especialment metges/esses, infermers/es i TCAI’s.

Si esteu interessat/ada, podeu enviar un correu a les següents adreces:

  *   Infermers/es: selinfermeria@clinic.cat
  *   TCAI: seltcai@clinic.cat
  *   Metges/esses: selmetges@clinic.cat

Unió de Pagesos manté la crida que va iniciar el 25 de març i ens han confirmat que cal omplir el formulari i es posaran en contacte amb tu: https://uniopagesos.cat/campanya-agraria-2020/

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya manté les Borses de treball d’emergència, pots consultar-les aquí i inscriure’t a cada una: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/inic

ACRA ha obert una borsa de treball per a persones que vulguin treballar en l'atenció a les persones grans, especialment personal per a cobrir vacants d'auxiliars de geriatria. No importa la teva edat. Si et manca homologar titulació, si t’has jubilat fa un màxim de dos anys, però creus que pots ser útil i que t’agradaria treballar en el sector. Més informació i inscripcions: 93 414 11 51 | ocupacio@acra.cat | web