Preinscripció a Primer Cicle d'Educació Infantil: Escoles Bressol Municipals i Llars d'Infants de la Generalitat. Curs 2020/21

Aquesta informació està provisionalment en aquest apartat, tot i que hi el lloc web habitual és el de preinscripció

Degut a la situació que estem vivint hem adaptat la preinscripció de les escoles bressol al PLA PARCIAL DE DESCONFINAMENT I OBERTURA DELS CENTRES EDUCATIUS.

1. Portes Obertes

Un dels primers processos que va quedar anul·lat va ser la possibilitat de visitar les escoles bressol del municipi per a poder visitar les instal·lacions i poder escoltar els projectes educatius dels Equips Educatius dels centres. Per a poder seguir tenint aquesta oportunitat a l'hora de triar l'escola que més s'adequa a les vostres necessitats, trobareu a l'apartat de les escoles bressol públiques, conjuntament amb el Projecte Educatiu Marc de les Escoles bressol Municipals, uns documents explicant el projecte educatiu de cada centre centre i un document gràfic de Portes Obertes on l'equip educatiu explica el seu projecte d'escola. www.elprat.cat/educació.

Tot i així si teniu dubtes o qüestions que voleu preguntar podeu contactar amb les direccions dels centres que ho  faran des dels mateixos telèfons que us oferim per a la  cita prèvia (en l'horari de 9h a 13'30h).

2. Com fer la preinscripció?

Aquest curs la preinscripció es farà a l'escola bressol que trieu en primer lloc. Oferta de places disponibles curs 2020/21. Consulteu les dades de contacte i el codi de centre de les Escoles Bressol Municipals que necessitareu per fer la preinscripció aquí.

2.1 Telemàticament:

Cal presentar la sol·licitud de preinscripció i documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica de l'escola bressol que hagueu sol·licitat en primer lloc, adjuntant el model de sol·licitud disponible al web del departament d'educació degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada , entre els dies 18 i el 27 de maig  .

2.2 Presencialment:

Si no és possible fer-la telemàticament hi ha la possibilitat de fer-la presencialment del 21 al 27 de maig.

És molt important que demaneu cita prèvia a l'escola on fareu la preinscripció per a poder realitzar el tràmit de la manera més segura possible.

Cita prèvia: (15,18 i 19  de maig de 9h a 13.30h)

  • EBM Sol Solet .................................... 699 16 60 93
  • EBM El Cabusset ............................... 682 50 98 27
  • EBM La Blaveta .................................. 618 12 09 44
  • EBM La Granota ................................. 650 65 39 12
  • Llar d'Infants Dumbo ........................  933790275

El primer cicle de l'etapa d'educació infantil és molt important per al desenvolupament afectiu i intel·lectual de l'infant.  L’escola bressol té una clara funció educativa, perquè el procés educatiu comença en el mateix moment del naixement dels infants i perquè els tres primers anys de vida són els més importants en la seva formació com a persones.

Al Prat, la xarxa pública d’escoles bressol està formada per centres educatius amb una clara aposta per la innovació, que, a més d’oferir els serveis propis d’escola bressol, esdevenen centres de referència municipal, d’atenció integral als infants, a les seves famílies i a la comunitat. Per això, des de l’Ajuntament, volem reiterar el nostre compromís amb l’educació com a element indispensable per superar les desigualtats i per a la millora de la vida de tota la ciutadania, afavorint l’escolarització de l’etapa amb mesures d’equitat com la Tarifació Social.

Agenda de Portes obertes


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Escoles bressol públiques

1

Escola bressol la Blaveta

Carrer del Tibidabo 0001
2

Escola bressol la Granota

Carrer de Sarajevo 0005
3

Escola bressol el Cabusset

Carrer del Músic Blai Carmona 0004
4

Escola bressol Sol Solet

Avinguda del Canal 0114-0116
5

Llar d’Infants Dumbo

Carrer del Riu Ebre 0015B