Fitness day

Temes: Esports
Categories: Actes Esportius
Eix temàtic: Educació física i esportiva

Seguint la metodologia d'Aprenentatge Servei, l'alumnat del cicle formatiu de grau superior d'Animació d'activitats físiques i esportives de l'institut Les Salines organitza una selecció d'activitats dirigides, amb suport musical, per a l'alumnat de 1r de batxillerat. Les activitats es faran a l'institut Les Salines.

 

Competències

  • D'autonomia i iniciativa personal
  • En el coneixement i la interacció amb el món físic

Objectius

- Fomentar la pràctica de l'activitat física entre la població jove de la ciutat.

- Fomentar el civisme com a actitud per a la convivència, la mediació educativa, la coeducació, la interculturalitat i l'atenció a la diversitat mitjançant les activitats fisicoesportives.

- Donar a conèixer l'institut Les Salines com a centre de referència en formació i pràctica d'activitats físiques esportives.

- Vetllar perquè l'alumnat de la família professional de l'activitat física de l'institut Les Salines assoleixi la competència professional d'organització d'esdeveniments esportius. 

Activitats

Cicle indoor, zumba-Les Salines i body pump-Les Salines

 

Persones destinatàries

Alumnat de 1r de batxillerat

Observacions

L'activitat forma part del projecte de dinamització esportiva als centres de secundària, que recull altres activitats relacionades. Es farà una distribució equilibrada de centres i activitats atenent a les possibilitats organitzatives del centre.