Aquatló

Temes: Esports
Categories: Actes Esportius
Nivell educatiu: Cicles formatius
Eix temàtic: Educació física i esportiva

Seguint la metodologia d'Aprenentatge Servei, l'alumnat del cicle formatiu de grau superior d'Animació d'activitats físiques i esportives de l'institut Les Salines organitza una prova combinada.

 

Competències

  • D'autonomia i iniciativa personal
  • En el coneixement i la interacció amb el món físic

Objectius

- Fomentar la pràctica de l'activitat física entre la població jove de la ciutat.

- Fomentar el civisme com a actitud per a la convivència, la mediació educativa, la coeducació, la interculturalitat i l'atenció a la diversitat mitjançant les activitats fisicoesportives.

- Donar a conèixer l'institut Les Salines com a centre de referència en formació i pràctica de les activitats físiques esportives.

- Vetllar perquè l'alumnat de la família professional de l'activitat física de l'institut Les Salines assoleixi la competència professional d'organització d'esdeveniments esportius. 

Activitats

Prova combinada (córrer, nedar i córrer). La proposta comptarà amb sessions promocionals de les activitats als instituts.

 

Persones destinatàries

Alumnat de cicles formatius de formació professional

Observacions

L'activitat forma part del projecte de dinamització esportiva als centres de secundària, que recull altres activitats relacionades. Està organitzada per l'alumnat del cicle formatiu de grau superior d'Animació d'activitats físiques esportives (TAFE) dins el seu treball de síntesi sobre l'organització d'esdeveniments esportius.