Inicial

El programa Inicial treballa la sensibilització musical dels infants de 4 a 7 anys, ja que és l’edat en què es desenvolupen les destreses musicals necessàries per tenir interioritzades totes les capacitats musicals abans d’escollir un instrument. 

En aquest programa es treballa la percepció i la pràctica musical, especialment mitjançant la cançó i el moviment, i és també un bon moment per iniciar-se en la pràctica instrumental.

Les activitats es desenvolupen, fora de l’horari lectiu, a les escoles Pepa Colomer, Jacint Verdaguer i Sant Jaume.

Cursos Matèries troncals Preu mensual Descripció
Inicial 1
(4/5 anys)
Música i moviment 25,30 € Per a alumnes de 4 i 5 anys. Es treballa l’aprenentatge musical a partir del joc, la dansa i les cançons. Consta d’una classe setmanal d’una hora de música i moviment.
Inicial 2
(6/7 anys)
Música i moviment
Iniciació a l'instrument
35,30 € Per a alumnes de 6 i 7 anys. En aquest curs se segueix la dinàmica d’Inicial 1 i s’introdueix el tast d’instruments per tal que, un cop assolit aquest cicle, els alumnes i les seves famílies tinguin suficients elements de criteri a l’hora d’escollir l’instrument que volen estudiar. Consta d’una classe setmanal d’una hora de música i moviment i una classe setmanal d’iniciació a l’instrument.

Fitxes relacionades

Aprofundiment

Voleu anar un pas més enllà en l’aprenentatge musical? Aquest és el vostre programa!

Arts en família

Compartiu amb els vostres nadons experiències artístiques úniques!

Bàsic

Aprèn a tocar un instrument i forma part d'un conjunt, tinguis l'edat que tinguis!

Preparació per a l’accés al Grau Superior

Prepareu-vos per accedir al Grau Superior en qualsevol especialitat.