El programa Bàsic consta de tres grans cicles distribuïts per edat: Bàsic infants (8-11 anys, o a partir de 7 si s’ha cursat Inicial), Bàsic joves (12-17 anys) i Bàsic adults (més de 18 anys).

Es tracta d’un programa per a l’aprenentatge inicial d’un instrument i la pràctica instrumental en conjunt. Hi desenvoluparan un primer grau d'autonomia amb l'instrument i treballaran el sentit rítmic, melòdic, harmònic i estètic.

  • Oferta instrumental: violí, viola, violoncel, contrabaix, teclats, guitarra elèctrica, baix elèctric, cant, bateria, percussió, clarinet, flauta travessera, saxòfon, trompeta, tuba/bombardí, trombó, gralla, piano i guitarra.
  • Oferta de conjunts instrumentals: orquestra de corda, orquestra de vent, big band, ensemble de percussió, ensemble de guitarres, ensemble de pianos i combo.

Aquest programa es durà a terme al Centre Cultural Torre Balcells i a La Capsa.

Consta de dos cicles: Bàsic primer contacte i Bàsic conjunts.

En el Bàsic primer contacte s’aprèn a tocar l’instrument en grup. Aquest programa finalitza quan l’alumne està preparat per incorporar-se a alguna de les formacions de l’escola. Consta de dos sessions setmanals d’instrument de 45 minuts en grup de fins a 5 alumnes, i una classe setmanal de cor de 45 minuts.

El Bàsic conjunts consta de dos sessions setmanals de 45 minuts d’instrument en grup de fins a 5 alumnes i una classe de conjunt d’una hora setmanal; optativament, es pot cursar Cor i/o Llenguatge musical.

Cursos Matèries troncals Matèries complementàries Preu mensual
Bàsic primer contacte Cor
Instrument
 -  62 €
Bàsic conjunts Instrument
Conjunt instrumental
Cor
Llenguatge musical
74 €

Es tracta de dos programes similars amb l’única diferència de l’edat.

Programa per a l’aprenentatge de l’instrument i la pràctica instrumental en grup. Consta d’una sessió d’instrument d’una hora en grup de fins a 3 alumnes, una hora de classe de conjunt i, optativament, una classe de cor d’una hora i/o una classe de llenguatge musical també d’una hora.

Cursos Matèries troncals Matèries complementàries Preu mensual
Bàsic joves i adults Instrument
Conjunt instrumental
Cor
Llenguatge musical
74 €

Fitxes relacionades

Aprofundiment

Voleu anar un pas més enllà en l’aprenentatge musical? Aquest és el vostre programa!

Arts en família

Compartiu amb els vostres nadons experiències artístiques úniques!

Inicial

Feu descobrir les possibilitats de la música als més petits amb cançons, danses i instruments!

Preparació per a l’accés al Grau Superior

Prepareu-vos per accedir al Grau Superior en qualsevol especialitat.