Presentacions i xerrades


Tags: Lectura, xerrades
centric_lectura

Al llarg de l’any, s’organitzen diverses trobades amb escriptors i autors populars per comentar i conversar sobre les seves obres. També amb poetes catalans reconeguts.

L'Associació d'escriptors del Prat, Tintablava promou mensualment xerrades divulgatives i presentacions de llibres.

Tanmateix els autors i autores pratenques troben al Cèntric un espai en el qual presentar les seves noves publicacions i trobar-se amb els seus lectors.

En ocasions els convidats són directors i actors teatrals que generen diàlegs al voltant d'obres de teatre que es presenten al Teatre Modern. 

En aquestes activitats tenen un fort protagonisme els participants dels diferents clubs de lectura de la ciutat, com a assistents, però també a vegades en la selecció dels autors convidats. Finalment també s’inclouen activitats de foment de la lectura adreçades als joves.

En aquest context han visitat el Cèntric: Martí Gironell, Màrius Serra, Siri Hustvedt, Xavier Theros, Rosa Ribas, Matthew Tree, Jordi Coca, Miquel Desclot, Maria Barbal, Albert Sánchez Piñol, Isabel Clara Simó, Empar Moliné, Gemma Lienas, Jaume Cabré, Alba Sabaté, Anne Holt, Najat El Haschmi, Muriel Villanueva, Andreu Martín, Jordi Puntí, Alícia Kopf, Carles Hac Mor, Estel Solé, Joan Margarit, el col·lectiu Sopa de Poetes, Poetes Emprenyats, Perejaume, Dolors Miquel, Bàrbara Cuerva, Narcís Comadira, Jaume Pons Alorda, Alfonso Alegre Heitzmann, Mike Ibañez, Francesc Miralles, Laura Rosal, Albert Monteys, Luna Miguel i un conjunt nombrós d’autors locals.