Món contemporani

contemporani1

Debats, taules rodones, conferències, xerrades, presentacions de llibres, etc. que tenen com a objectiu promoure l'esperit crític i la mobilització de les idees, agitar el debat sobre les tendències i investigacions en la interpretació del món contemporani, fomentar el diàleg i la reflexió al voltant de les grans transformacions socials actuals i afavorir la socialització de la cultura i la participació.

Aquest projecte s'inicià el mes de gener de 2013 amb la presentació del llibre de Ferran Aisa Utopia i des de llavors han estat convidats molts més autors com Quim Brugué, Pau Llonch, Josep Manel Busqueta, Ana de Miquel, Elena Idoarte, Rosa Maria Artal, Àngels Martinez Castells i Sergi Picazo.

S'ha debatut sobre política i mitjans de comunicació, moviments socials, economia social, govern de proximitat, justícia... Amb la participació d'Ada Colau, David Fernández, Odon Elorza, Fernando Pindado, Joan Subirats, Joan Ridao, Joan Manuel del Pozo, Antón Losada, Joan Josep Nuet, Jesús Maraña i J. A. Torres Mora.

La majoria de les propostes s'han desenvolupat amb la col·laboració del Club de Lectura Pensament Polític Actual i altres entitats socials de la ciutat.