Paraules a la fresca

El Paraules a la fresca és un cicle de vespres d’estiu a la terrassa del centre cívic on el teatre és el principal protagonista. El juliol de 2018 es va fer una primera edició del cicle amb la participació de diferents companyies del centre. Enguany, repetim proposta però decidim donar èmfasi a construir-la entre totes les persones que fan teatre al centre.

Al desembre vam fer la primera trobada i vam tenir clar que les nits del Paraules a la fresca serien compartides per les diferents cies i grups de teatre que habiten el Ribera. També es va proposar buscar unes temàtiques o formats que donessin el marc per cada un dels divendres. La segona trobada es va fer al maig i vam decidir plegades les temàtiques que donaran marc a cada un dels vespres. 

Aquest any comptem també amb acompanyaments per a cada un dels vespres comptant així amb persones de referència per acabar d'organitzar cada un dels divendres, donar-li forma i dinamitzar l'esdeveniment. Tenim la sort de col·laborar amb persones afins amb cada un dels temes que volem tractar i creiem que aquesta és també una forma de relacionar-nos amb altra gent que fa teatre i enriquir-nos.  

 

Ja podeu agendar els vespres d'aquest estiu:

 

NIT DEGENERADA

Divendres 05 de juliol, 20:30 h

Parlem de feminismes, sexualitats i gènere a través del teatre. 

Dinamitza: La Xixa Teatre 

 

NIT CALENTA

Divendres 12 de juliol, 20:30 h

Una nit eròtica on  caldrà deixar les vergonyes a casa (recomanada a partir de 16 anys). 

Dinamitza: Lolo Herrero

 

NIT D'ESTRELLES

Divendres 19 de juliol, 20:30 h

Jocs teatrals i molta impro amb temàtica d'estrelles. 

Dinamitza: Per determinar