Grup Patch

patch

El Grup Pacth va estar conformat per dones de diverses edats i procedències amb el nexe de practicar el patchwork o labor de retalls i viure a la ciutat del Prat. El col·lectiu estava liderat pel grup de Puntaires del Prat al qual es van sumar altres persones. Amb el Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa com a centre d'operacions, es va configurar el grup capaç de generar un treball col·laboratiu i creatiu a parts iguals. 

Accions

patch

Durant les festes nadalenques del 2016 el Grup Patch va decorar la Biblioteca del Cèntric Espai Cultural Un mural enorme amb motius nadalencs, boles, estrelles, un gran caga-tió i molts més detalls van decorar el vestíbul de la Biblioteca durant el Nadal.
 

Si voleu saber-ne més, cliqueu l'enllaç: "El Grup Patch decora la biblioteca"

patch_vila

Posem guapa la plaça de la Vila va ser la primera acció del Grup Patch, que va néixer amb la intenció de fer visible un treball que moltes vegades queda amagat a les llars.

Coincidint amb la Jornada de la Dona i la Festa Major del Prat de 2014, el Grup Patch va traspassar l'esfera privada reinventant la plaça de la Vila, tot projectant en aquest espai un treball col·laboratiu i creatiu a parts iguals.

El resultat de la dura jornada de feina del dia de l'acció, que va començar a les 5 del matí, va ser un regal pel gaudi de tots els pratencs i pratenques, fruit de l'experiència, l'esforç i la passió de les seves autores després de mesos de treball al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, el seu nucli d'operacions.