Linkafesta 2018

La Linkafesta és una jornada tecnològica per a tots els públics, especialment el familiar.  Hi descobrireu algunes possibilitats de les tecnologies de l'era digital i les seves vessants social, educativa i cultural.

Podreu gaudir d'un recorregut de mostres i activitats en què us mostrem de quina manera el joc i la interacció són indispensables per a l'aprenentatge i l'intercanvi social en totes les edats. La Linkafesta és una proposta que pretén obrir portes en aquest sentit.

Videojoc de la Linkafesta

Linkafesta 2018

17 de novembre de 2018, a partir de les 16 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau.

 

Aquest any la Linkafesta es vesteix de ciència ficció. La tecnologia està en contacte directe amb molts àmbits de la nostra societat i la nostra cultura com ara l'aprenentatge, l'oci, les relacions entre persones... però també té contacte amb el món de la fantasia i la imaginació.

Sense oblidar que la ficció sempre té alguna cosa a dir-nos de la nostra realitat, aquest any hem decidit imaginar-nos un món futur on molt d'allò que coneixem ha desparegut. Un món en què la tecnologia podria tenir un paper decisiu per fer-nos millors persones i per fer que les nostres vides siguin més sostenibles amb la Terra.

Us convidem a viure una aventura fantàstica i divertida. I que, tots plegats, aprenguem alguna cosa sobre com la tecnologia pot transformar el món.

 

 

Activitats

Endinsa't en els móns de ciència ficció del cinema i els videojocs. I descobreix quins coneixements científics hi ha al darrera!

Crea la teva pròpia música i textures visuals amb el moviment del cos!

Experimenta creant sons amb el contacte físic. Segons el nombre de persones i el nivell d'humitat de la pell, la màquina reproduirà sons diferents!

Què faries per reconstruir un món devastat per un desastre ambiental i controlat per les grans corporacions? Descobreix-ho amb una activitat que combina un videojoc, la realitat augmentada i un joc de taula!

Crea el teu propi avatar i fes-lo servir per jugar a un videojoc projectat amb la tecnologia del mapping!

Els materials electrònics antics es poden reutilitzar per crear noves màquines. Vine a remenar, reciclar i construir el teu propi mecanisme robòtic!

Pinta dibuixos en paper i visualitza'ls en tres dimensions! Podràs experimentar amb la realitat augmentada.

Aquest darrer any molts nens i nenes han creat els seus propis videojocs al centre cívic. Vine a jugar-hi!

Descarregueu-vos el fulletó de la Linkafesta 2017! (pdf - 1033403 bytes)
Hi trobareu un munt d'enllaços a vídeos, videojocs i altres sorpreses.

Recull d'àlbums de la Linkafesta