Teatre, música i dansa

 

Teatre, música, dansa, circ, cabaret... un ampli ventall de propostes conformen la temporada d’arts escèniques al Prat de Llobregat. Tothom hi té cabuda, des de la gent més menuda a la gent més sàvia.

La programació de la ciutat s'articula a partir de les sales dels diferents equipaments culturals, i l’organitzen els mateixos equips o les entitats de la ciutat i es defineixen pel públic al qual s'adrecen.

Ja podeu consultar tota la programació d'espectacles per a adults i les propostes familiars d'octubre a desembre

La  temporada ve farcida de cares conegudes i propostes potents. Teatre, música i dansa per a tots els gustos i colors. Consulteu  la programació i afanyeu-vos, no us quedeu sense entrada!

Venda d’abonaments

Per a les persones que estigueu interessades a adquirir l’abonament per als espectacles del Teatre Modern i el Cèntric, anoteu al calendari la cita: el dijous 27 de setembre es vendran els abonaments als actuals abonats, mentre que el dimarts 2 d'octubre s’obre la venda de nous abonaments, de 17 a 20 h al Teatre Modern

Modalitats d’abonaments

  • MAXI:  88,20 €Podràs accedir a les propostes de teatre, dansa i música del Teatre Modern (el cicle Dijous Teatre no està inclòs) i  dues propostes del Cèntric a escollir, tot a un 40% de descompte sobre el preu de venda.
  • A LA CARTA: descompte del 30 % sobre el preu de l'entrada (a partir de 3 propostes del Teatre Modern i del Cèntric)

Descomptes en la programació d'adults

  • Vine amb amics!:  descompte del 40 % en compra anticipada a la recepció del Cèntric per a grups de 5 persones o més, en entrades per a la programació d’adults.
  • 30 % de descompte per als membres del Club3C
  • 25 % de descompte: en compra anticipada a la recepció del Cèntric i a taquilla el mateix dia de l’espectacle (cal acreditar-ho en el moment de la compra i en l’accés a l’espectacle) per a persones jubilades, aturades, persones amb diversitat funcional, persones amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals i menors de 26 anys.  

Descomptes en la programació familiar

  • Abonament Xarxa: per a cinc propostes de La Xarxa al Teatre Modern 21 €
  • 50% de descompte en el preu de l’entrada per als infants amb el carnet de les AMPA del Prat i/o el carnet infantil/familiar del Centre Cívic Jardins de la Pau. Aquest descompte s'aplica als espectacles familiars del Teatre Modern, Cèntric Espai Cultural i Centres Cívics Jardins de la Pau i Sant Jordi-Ribera Baixa.
  • 25% de descompte en compra anticipada a la recepció del Cèntric i a taquilla el mateix dia de l’espectacle (cal acreditar-ho en el moment de la compra i en l’accés a l’espectacle) per a persones jubilades, aturades, persones amb diversitat funcional, persones amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals i menors de 26 anys. Aquest descompte s'aplica als espectacles familiars del Teatre Modern i Cèntric Espai Cultural.

A la venta anticipada a la recepció del Cèntric Espai Cultural només es pot pagar amb targeta.

 

Teatre Modern

D'una banda, hi trobem la programació de teatre i dansa, de format mitjà-gran, adreçada a un públic adult, i de l'altra la programació familiar dinamitzada pel Grup Xarxa Prat.

Més informació

Cèntric Espai Cultural

Hi té cabuda la programació de música clàssica, adreçada a tot tipus de públic.

Més informació

Jardins de la Pau

Hi trobareu bona part de les propostes escèniques de més proximitat, adreçades a un públic familiar, des del taller més experimental i l'espectacle més proper fins a les propostes de dansa més participatives, com poden ser la Festa de la dansa.

Més informació

Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Al Ribera el circ té un nom propi. Més enllà de les propostes més formatives, el Centre és un referent en els espectacles de circ, en tots els seus formats.

Més informació 

La Capsa

Hi trobareu la música més viva i actual. Música moderna, popular, jazz... formats diversos i actuals.

Més informació