Començava, així, un període de festa i bogeria, de golafreria desenfrenada, de música i vi; en definitiva, de tot allò que la moralitat castigava com a pecaminós.

Comencem el Carnestoltes, set dies de festa i desenfrenament, i ho fem menjant i gaudint de les truites de Dijous Gras! Participa en el concurs de truites o en la truitada popular! 

A partir de les 10 h, t'esperem al Mercat Municipal (pl. de la Vila) amb la teva millor truita per participar en el concurs de truites. 

Premis

Tothom que presenti una truita al concurs participarà en el sorteig d'un val de 50 € per comprar al Mercat Municipal. A més: 

  • Gran Premi del Mercat: Paella d'Honor i 100€ per comprar al Mercat Municipal de la pl. de la Vila.
  • Premi Ribera Baixa: un val per assistir a un curset o taller de cuina al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa dins l'oferta formativa del 2019.
  • Premi El Prat, degusta'l: un menú gastronòmic per a dues persones al Restaurant Celler All i Oli. 
truites_infantil

A partir de les 17 h, als jardins de la Pau.

Si tens ganes de passar-ho bé i vols demostrar el teu art culinari, participa en el concurs de truites infantil. Ho pots fer sol o en grup amb els teus amics. Qualsevol truita serà benvinguda! Pots utilitzar qualsevol ingredient: patata, carxofa, ceba... Però no oblidis que l'ingredient més important són les ganes de divertir-se! 

Apropa't a la pl. de la Ira (antics jardins de la Pau) i presenta la teva truita de 17 a 18.30 h. Tots els menors participants rebran mitja dotzena d'ous especials!

I per arrodonir la jornada, a més del concurs de truites infantil, els més petits també podran gaudir amb diferents jocs i tallers.

Activitats de Dijous Gras

A les 16.30h, Truitada Popular a la pl. de la Ira (antics jardins de la Pau).

Per saber-ne més, clica aquí

A les 17 h, Concurs infantil de truites i activitats de Carnaval: jocs tradicionals, tallers i racó de maquillatge a la pl. de la Ira.

Per saber-ne més, clica aquí

A les 18 h, Presentació del Pecat de la Ira i primera processó del Ninot de Carnestoltes a la pl. de la Ira.

Per saber-ne més, clica aquí

A les 19.30 h, Inauguració de la nova pl. de la Ira, pregó d’inici del Carnaval a càrrec de Sa Majestat Carnestoltes i final amb focs d’artifici a la pl. de la Ira.

Per saber-ne més, clica aquí